AKTUELNO

Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, na društvenim mrežama podelila je video-snimak koji je iznenadio javnost. Ona je ispričala da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, prema njenim tvrdnjama, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela u sobu dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Oni su, kako tvrdi, zajedno sa medicinskom sestrom bili svedoci navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva!

U Jutru sa dušom, voditeljke Jovane Jeremić, gost je bio dugogodišnji prijatleji pokojnog glumca Laneta Gutovića. Dragan Vasiljković, kapetan, koji je objasnio koliko je njegovo prijateljstvo sa pokojnim glumcem bilo jako.

Osećam obavezu da objasnim zašto ja uopšte diskutujem o ovoj temi. Lane i ja smo bili prijatelji skoro četvrtinu decenije, čak je spavao i kod mene na kauču. U šali volim da kažem, da smo bili malo bliži, bilo bi nepristojno. Dok sam bio u zarobljeništvu u Australiji, putovao je samo da bi me video na sat vremena. Stvarno smo bili bliski, nije u pitanju neko površno prijateljstvo -Vasiljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vasiljković je ispričao koliko dobro zna i sestru sa VMA koju Milica Gutović optužuje za saučesništvo.

Moji idoli su patrijarh Pavle, Mile Dragić koji je hranio 6000 porodica u vreme raspada sistea i sestra Mara sa VMA. Ja nju znam još iz 90-ih tokom rata i bliski smo prijatelji. To je jedan anđeo koji hoda po zemlji, jer da nije bilo nje ja ne bih sada bio ovde -rekao je Vasiljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kapetan Dragan je otkrio kako Milica čak nije ni prisustvovala sahrani svoga oca.

Ja sam bio na sahrani kod Vladeta, Milica nije bila tamo, a došlo je 10.000 ljudi koji ne poznaju Laneta lično. Zašto se nije udostojila ocu na grob da dođe? Lane je bio više nego fer kada se razvodio od svoje prve supruge i nema čoveka koji to može da negira. Bio je i gospodin i dobar otac. Ostavio je njima mnogo više, nego što bi neko drugi. Sestra Mara nema nikakve koristi od toga, ona je samo sprovela njegovu volju i uradila nešto što bi svako za svoga prijatelja -rekao je Vasiljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vasiljković se osvrnuo i na Lanetove sinove, ali i na kuma, koji ga je po svim tvrdnjama, poslednji posetio u bolnici.

Njegovi sinovi su bili pored njega sve vreme, presvlačili ga i kupali. Milici stvarno zameram i smatram da je krajnje nemoralno, da laže u svojoj izjavi da su to nepoznati ljudi, kada je to njen kum. Ja ne bih išao protiv Lanetove volje. ja se ne bavim pravom, ali sa moralne strane, moja je želja da ispunim svaku njegovu želju. A Mara je jedan divan čovek i nesposobna da uradi nešto protiv zakona. To su divni i skromni ljud koji su voleli i poštovali svoga oca -rekao je Vasiljković.

Autor: pink.rs