AKTUELNO

Oni su ostali u dobrim odnosima zbog ćerkice Tare.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić, su bivši estradni par koji je definitivno obeležio godinu iza nas. Oni su u vrlo kratkom vremenskom periodu doživeli mnogo turbulencija u svom odnosu.

Veliki šok za javnost bila je informacija da su Ana i Rasta u vezi. Brzo nakon toga usledila je vest da su se venčali a nedugo potom i da je pevačica u drugom stanju. Kada je na svet došla njihova ćerkica Tara, oboje su davali izjave kako im odlično ide.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, vrlo brzo usledio je razlaz dvoje muzičara a ni do danas njih dvoje se nisu zvanično razveli. Nedavno su se pojavile njihove izjave da nisu još uvek spremni da stave tačku na njihovu ljubav, pa se u medijima spekuliše da su se Ana i Rasta pomirili.

Đurić je sada, za jednu emisiju obrazložio oko čega se najviše prepire sa Nikolićevom i kakav je njihov odnos nakon svih trzavica.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE BOMBA! Ova zgodna cica je SUPRUGA POZNATOG PEVAČA! (FOTO)

- Tara nam je neka stalna prepirka. Mislim ne svađam se, ali je Ana malo razočarana što Tara mnogo liči na mene. Naravno, te rasprave su šaljive i ja uvek kažem da ona liči na oboje. Neverovatan je miks nas dvoje i prosto ne mogu da poverujem da na taj način u jednom biću mogu postojati dve osobe, da je živo i da je dokaz... nečega - rekao je Rasta u jednoj emisiji.

Podsetimo, kada se u javnosti pročula vest da su njih dvoje pred razvodom, Ana je dala izjavu da se njihova porodica raspada i da to doživljava kao najveći zivotni poraz.

R. L.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'