AKTUELNO

Sve otkrila!

Maja Marinković je naredna stigla u Rajski vrt kako bi razgovarala sa Drvetom Mudrosti.

Kod mene Drvo nema ništa, ali ovako sa strane je postalo vrlo zanimljivo. Ulazak Stanslava, sve je promenio, iako su Ša i Miona mislili da su lagani, a Stanislav je dečko na mesto. Pristojan, normalan kulutiran momak, on je došao da reši stvari jer su ga spominjali. Meni ne deljuje da ima emocije prema Mioni. - rekla je Maja
Čuo sam za neke poglede između vas dvoje? - upitalo je Drvo.
Jeste on rekao da sam mu se svidela, da sam mu najlepša, ali neme veze ne zanimaju. Možemo mi da se družimo i zezamo ali ništa više - rekla je Maja pa se nadovezala na vezu nje i Uroša.

Foto: TV Pink Printscreen

To su budalaštine, nema šta da se foliram, mogu da radim sve što želim. Komunikativna sam, mogu da se žalim, ali od veze nema ništa. On za mene ima mušku energiju, prema pojedinim ženama je odvratan, ali prema meni je fin. Ne želim spajanje u ljubavnoj vezi, druženje okej, ali veza nje. Ne postoje simapatije sa moje strane - rekla je Maja.
U čemu je problem sa Jovanom? - upitalo je Drvo-.
Ona se zaljubila u Uroša, a sada joj smeta moje druženje sa njim. Ona je pogrešila jer je sa njim ušla u se*sulanu vezu, pa onda u vezu, i sada joj smetam ja. To je glupo. Ja ne tražim prijatelje, niti momke.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.