AKTUELNO

Voditelj Zoran Pejić Peja prošle godine imao je operaciju srca i ugrađen mu je bajpas, a za zdravstveni problem saznao je tokom rutinskog lekarskog pregleda.

Peja je nedavno progovorio o toj situaciji i stakao da nije osećao da ima nijedan problem.

Foto: Pink.rs/J. Matić

- Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzori u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto - rekao je Zoran Pejić Peja za medije.

- Odmah smo zakazali operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram da strogo pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života - rekao je Peja.

Voditelj je dodao da je u teškom periodu imao podršku i od bivšeg supruga svoje bivše partnerke Zlate Petrović i njihovog sina.

Foto: E-Stock

- Hasan i Miki Dudić su sve vreme bili uz mene i pre i posle operacije. Naša deca su odrasla skupa, ja sina Mikija gledam kao i na svog sina Jovana, tu nema razlike. Zlata je uz mene, već i vrapci na grani znaju da smo mi u sjajnim odnosima. Ne viđamo se često, svako od nas vodi svoj život, ali kad su ovakve situacije, tu smo svi jedno za drugo i jako mi je drago zbog toga - rekao je Peja tada za domaće medije.

Autor: N. Ž.