AKTUELNO

Tuga ne presaje ni posle toliko godina!

Ljiljana Petrović, menadžerka preminulog pevača Tošeta Proeskog, jednom prilikom govorila je o 16. oktobru 2007. godine.

Tu noć po povratku sa nastupa u Hrvatskoj, Ljiljana Petrović nije ni slutila da će im to biti poslednje putovanje. Prošlo je šesnaest godina od Tošetove smrti, a Ljiljana se posle nesreće preselila u Niš, gde radi, ali i leči tugu, a 2017. godine setila se pokojnog pevača kog nikad nije prebolela.

Vreme ne leči rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni posle deset godina. Nikada više nijednu pesmu koju je otpevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvek ne mogu da čujem njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pesma 'Kad zamiriše trešnja', ali nisam je slušala deset godina, pričala je Ljiljana 2017. godine sa setom u glasu.

Foto: Printscreen YouTube/TOSEFANSANGEL

Te kobne noći Ljiljana je bila u kolima sa Tošetom, sa teškim povredama prebačena je u bolnicu u Novoj Gradiški, gde je i saznala da je Proeski preminuo na licu mesta. Od tada njen život izgubio je smisao. Kada se oporavila, odlučila je da promeni život i preseče sve veze koje će je sećati na njega.

Bilo je potrebno mnogo hrabrosti da promenim život iz korena. Uvek je teško da se odreknete nečega u čemu ste bili dobri i krenete u nešto novo od nule. Pogotovo kada ste u stanju u kom sam bila ja, naravno da je teško. Priroda mi je u tom trenutku bila lek za dušu, tako da ja njoj dugujem mnogo, pričala je Ljiljana koja uzgaja lavandu i od toga živi:

Foto: TV Pink Printscreen

Posle estrade ovaj posao mi je bio jedini lek. Posle sveg tog ludila. Sve što mi se tada dogodilo nisam umela da prebolim. Ja više jednostavno nisam mogla da se bavim poslom kojim sam se bavila. Meni je Toše isuviše značio, mnogo više nego muzika i moj posao. Posle svega, nisam bila sposobna za tako nešto.

Toše je umro u 26. godini

Nemam nikakav kontakt sa njegovom porodicom, ja sam prosto zatvorila tu priču. Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvate da sam ja bila deo Tošetovog života, celu sebe sam davala u to, i zato smo bili i tako uspešni.", pričala je Petrovićeva jednom prilikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs