AKTUELNO

Imala veliku želju da ostane!

Nominovani ukućani ove nedelje bili su Bane Čolak, odlukom svojih stanara, i Žiža Stojanović koja je nominovana od strane publike. Kada je večeras na vrata sobe za rehabilitaciju zakucao voditelj Ognjen Amidžić, to je bio znak da je vreme za igru koja će nekome od ovo dvoje ukućana doneti duple glasove.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Večeras su Žiža Stojanović i Bane Čolak morali da naprave piramidu od čaša. Ko prvi složi istu, biće pobednik u ovoj igri. Za nijansu bio je bolji Bane Čolak zbog čega su ovom stanaru duplirani glasovi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

A obećao je da neće igrati igru! - bio je Mikijev komentar, a Kija se ubacila rečima: Eto ko te zeznuo Žiža!

Foto: RTV Pink

Rezultat je sledeći: 68 nasprem 32 posto glasova, nakon ove igre. Na kapiju kreće takmičar po imenu... Zadrugu ovog trenutka napušta Žiža! - rekao je Ognjen.

Foto: RTV Pink

Svima želim dobro! - izjavila je Žiža dok se pozdravljala sa ostalima.

Foto: RTV Pink

Dok se Žiža pozdravljala sa cimerima, stiglo je važno i specijalno pismo Velikog šefa, kome se ukućani nisu nadali, a glumica je počela da plače. Veliki šef obavestio je ukućane, ali pre svega Žižu, da je zbog nje prekinuo odmor i vratio se kada je čuo da je nominovana.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, draga Žiža! Veliki šef je sada tu i sve tvoje brige mogu da nestanu. Pričali su mi mi da si molila i mene i Boga da ostaneš do kraja! Tvoja želja da stigneš do kraja je velika, zato sam doneo veliku odluku! Veliki šef može sve, zato ti ne ideš nigde! Ostaješ u Zadruzi! Za tebe se ovo takmičenje nastavlja! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Autor: S. K.

#Žiža Stojanović

'