AKTUELNO

Hit!

Voditelj Ognjen Amidžić u novom izdanju emisije "Amidži šou" ugostio je pevače Acu Ilića i Bilju Jevtić, pevačicu Nedu Ukraden, rokera Milića Vukašinovića i finaliste "Pesme za Evroviziju 2024" Filarija i Zejnu.

Ognjena je zanimalo kako je Acin i Biljin brak opstao i posle 35 godina, na šta je Bilja istakla da je Aca Ilić rođen za nju.

- Od '89 godine smo u braku i nije mi dosadio. Ljubav je kruna svega, dok ima ljubavi, ne može da mi dosadi. Nije ljubav kao na početku, kao kada smo se zabavljali, ima tu žara. On je rođen za mene - rekla je Bilja Jevtić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, gosti nisu bili upućeni u to da će umesto Ace Ilića odgovarati Dragomir Despić Desingerica, koji je Iliću na uvo govorio šta da odgovori na Ognjenova pitanja, te su se u par navrata šokirali gosti, dok su u par navrata se i nasmejali.

- Kako si upoznao Bilju i šta te je privuklo kod nje - pitao je Ognjen.

- Nije moja Biljana zašla po kafanama, šta misliš, da Aca šeta neke lake?! Moja Biljana je zlato, sila nebeska i zato je volim i dan danas...Video sam magiju u njenim očima i rekao sam da ona mora biti moja - rekao je Aca.

- Je l' si gledao PZE i je l' prošao tvoj favorit - pitao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bajo ja sve poštujem, svakakvu muziku u današnje vreme koja se pravi, ali liče mislim da bi Aca bio najjači da je došao. Aca bi bajo bo tu najjači lik, niko ne bi mogao to da uradi što bi Coa uradio...Sećam se kada sam se vratio pijan sa Desingericinog nastupa, kad sam rekao Bilji da idem na boemsko veče - rekao je Aca, a kada su svi saznali da je u pitanju Desingerica, Ilić je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Za osmi mart smo Bilja i ja bili u Novom Sadu. Pričam ja drugaru da ćeš ti da odgovaraš na pitanja, a on kaže: "Veći gospodin nije došao da gostuje. Posle njega ne mora sobarica da dođe. Namesti krevet i sve" - dodao je Aca, nakon čega je Bilja otkrila da joj nije bilo svejedno:

- Nije mi dobro bilo u momentu, zapitala sam se: "Šta je sa mojim mužem?" - rekla je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.