AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Estradni umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš uživa u skladnom braku sa pevačicom Zoricom Brunclik, međutim, priznati harmonikaš iza sebe ima i brak u kojem se rodila njegova najstarija ćerka.

Kemiševa prva supruga zove se Dragica i nije javna ličnost. Upoznali su se 1979. godine u Frankfurtu, a u braku su bili nešto više od godinu dana.

Dragica i Miroljub su se razveli kada se muzičar vratio u domovinu na odsluženje vojnog roka, te je ćerka Jelena ostala sa majkom u Nemačkoj, gde živi i danas.

Ona je danas veoma uspešna na poslovnom, ali i porodičnom planu. Naime, Jelena se udala i pre nekoliko godina dobila ćerku Luanu.

Jelena je plod jedne ljubavi. Živi u Nemačkoj i radi u poznatoj avio-kompaniji. Zorica i ja smo i sa njom, i sa njenom majkom, u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Ćerka mi je podarila unuku Luanu. Sa zetom dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima - rekao je jednom prilikom proslavljeni harmonikaš.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Jelena je oduvek dobrodošla u našem domu. Mi decu ne razdvajamo. Svi se lepo slažemo, volimo i poštujemo. S obzirom da ona živi u Nemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posećujemo, ali vodimo računa o važnim datumima i rođendanima.

Autor: Pink.rs