AKTUELNO

Šok!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević je postavio pitanje Mioni Jovanović o njenom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i propaloj vezi sa Stanislavom Krofakom.

Rekla si da ne znaš što se Ša oseća povređenim, to treba da se oseća Stanislav? - upitao je Milan.
Nema potrebe da se Ša oseća tako, iskreno ja sam njegova devojka, ne Stanislavova. Ja sam više puta pričala i Nenadu i Marku, Stanislav kada nekoga precrta to je kraj, nije on došao zbog mene. On se nikada ne bi vratio odnosu, niti bih se ja odlučila za to. Nema ništa od toga da on plače zbog mene, pa on nije plakao zbog bivše žene sa kojom ima dete, a ne zbog mene - rekla je Miona.
To je tačno, ja znam kakav sam ja - dodao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Ša pokušala da se rešiš pa si mu i rekla da mora da raši sa njim - dodao je Milan.
Ja sam između njih dvojice izabrala Ša, meni se Stanislav ne gadi, nemam šta loše da kažem za njega, rekla sam da je samo nos sredio, isti je kao što je i bio. - rekla je Miona.
Ma šta to pričaš, kako to možeš da kažeš. Ona ne oseća nervozu dok pričaš sa Stanislavom - dobacio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene stalno bokaš - rekla je Miona.
Vrati se onda njemu, ako ti ja ne odgovoaram - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i dalje stojiš pri tome da je nosila tvoju trenerku - upitao je Milan Stanislava.
Da, ali ne mislim da je to bio signal neki, a i ne zanima me - rekao je Stanislav.
E ovako se priča Miona - dodao je Ša i pohvalio Stanislava.
Ja sam to shvatio kao provokaciju, ali mene to stvarno ne zanima - rekao je Stanislav i odmerio Mionu dok je Ša gutao knedle.
Meni je ovaj momak gospodin. On ni u jednom momentu ništa ne radi, mene njegove rekacije ne zanimaju, ali sada vidim kako on reaguje, dečko je realan jer ga ne zanimaš - rekao je Ša.
Pa onda budi sa njim, ako ti on odgovara - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti stalno meni tražiš manu, a on nikada na mene nije povisio tom, a ti to radiš svaki dan. Zameraš mi što ti odgovaram, odnos Stanislava i mene je bio mirniji - rekla je Miona.
Pa onda budi sa njim, ako ti ja ne odgovaram, Ja se zbog tebe osećam loše jer ti meni stalno prebacuješ - dodao je Ša.
Ti imaš teorije zavere jer si našao vezu u rijalitiju. Ja nisam kriva jer ti imaš loša iskustva u rijalitiju - nastavila je Miona.
Ja ne sumnjam da on gleda u nju, nego ona u njega. Ja ne želim slučajne poglede, ja sam rekao da ona mora da vodi računa - dodao je Ša.
Ja neću to da slušam, da se okrećem kako on kaže, ne znači to da ja njega ne poštujem i ne volim, ali meni je to debilo. - rekla je Miona.
Ja moram da kažem da ja znam kako ljudi gledaju na devojke koje dovedu kući i da budu kući, oni nađu finu devojku za kuću, a onda varaju na sve strane. Ja sam taj lik, ja sam to radio dok me nije spucalo - govorio je Ša.
Ona je znala kako ja živim sve sam joj rekao, ja sam bio iskren prema njoj, i bio mi je krivo jer je ona ostavila sve zbog mene - dodao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.