AKTUELNO

Bivši učesnik "Zadruge" i maneken, Marko Marković, nedavno je na svom instagramu objavio vesti koje su usrećile njegovu porodicu - postaće stric!

Naime, Marko Marković otkrio je da je supruga njegovog rođenog brata, Mićka Markovića, trudna, te i da će uskoro postati stric.

Foto: Ustupljene fotografije

Kako su Mićko i njegova izabranica poželeli, nisu hteli da im se otkrije pol bebe, već su pribegli modernim trendovima otkrivanja pola bebe, što je Marković podelio na instagramu. Njih dvoje su uske čaše zabadali u tortu, koja je bila obojena bojom pola deteta koje ona nosi u stomaku - plavom! Svi su skočili od sreće kada su ugledali da će na svet doneti sina, a Marku to veoma znači, s obzirom na to da mu je porodica na prvom mestu, pa samim tim i brat i nova životna uloga.

Sada, posle određenog perioda, još jedan razlog nanizao se u "kolo" sreće za porodicu Marković. Naime, kako smo gore spomenuli, porodica Marković proširiće se za jednog člana, ali se nedavno i oženio njegov brat.

Bivši zadrugar mu je to javno i čestitao i poželeo sreću putem svog instagram profila, a ono što se jasno moglo videti jeste svakako trudnički stomak mlade i njihova sreća jer su svoju ljubav krunisali brakom.

Video: Instagram.com

Autor: N. Žugić