AKTUELNO

Pevačica Dara Bubamara automobil u rodnom Novom Sadu parkira gde stigne i redovno na mestima koja nisu predviđena za to, a kako je sada i sama rekla, stalno joj komšije zovu pauka jer ne znaju kako drugačije da se izbore sa ovim problemom.

Ona je za Pink ispričala da vozi tako kako vozi, i da joj verovatno neke žene koje su ljubomorne na nju, namerno podmeću nogu.

Foto: Instagram.com

- Stalno mi neko zove pauka kad se negde parkiram, ali šta da radim. Ne mogu da se jurim sa ljudiama. Moram nekad hitno nešto da obavim, pa ne mogu da čekam da se oslobodni mesto. Već sam ranije pričala o tome da redovno plaćam sve kazne koje mi stignu za parking, tako da tu nema problema - rekla je pevačica, a neki su joj čak bušili gume jer je nemarna prema komšijama, koji su je prethodno uljudno molili da ne parkira gde stigne.

- Dari su jednom na autu izbušili gume jer više nisu znali kako s njom da izađu na kraj. Ona kaže da više neće, samo mahne rukom i svaki sledeći put uradi istu stvar. Svi znaju koje automobile vozi, ne ostavlja čak ni poruku u kojoj navede da se brzo vraća, a niko ne voli takvu bahatost, pogotovo kad nekoga zatvori svojim autom, da ne može da izađe - rekle su komšije.

Foto: Instagram.com

Inače, Bubamara se redovno snima dok divlja na autoputu i to preko 200 kilimetara na čas, zbog čega je takođe dobijala kazne. Ona tvrdi da je to zbog činjenice da mora na vreme da stigne na određenu destinaciju zbog posla, ne razmišljajući da ovakvim ponašanjem i sebe i druge može da dovede u opasnost.

Autor: N. Ž.