AKTUELNO

Žestoko!

U ranim jutarnjim časovima Miljana Kulić i Darjan Radomirović imali su intimne odnose, pred celom kućom. Nakon ponovnog čina i pogaženih reči Miljane, oglasila se za portal Pink.rs njena majka Marija Kulić.

Na početku Marija nije htela da komentariše datu temu, ali se u toku razgovora odlučila da da komentar. Prokomentarisala je komentar Uroša Stanića da može Sneža Jovičić da im se pridruži za trojku.

Ne interesuje me, njen problem. To su za mene boleštine, kad čujem trojke, četvorke, ja sam konzervativna žena i nikada nisam odobravla takve stvari i razumela. Imaju pravo da rade šta hoće i da pričaju u rijalitiju šta hoće, Miljana nije u tom fazonu, i nakon onog jučerašnjeg intervjua, da ne zna što to radi, da joj je dosadno, i da joj treba samo neko, da zagrli i poljubi. Što joj to treba ja stvarno ne znam, da ona ne može da povede toliko računa o svom ponašanju van svake pameti mi je, više nije za komentarisanje veĆ za ignorisanje. Ako nju nije sramota mene još manje, moje je bilo da kažem, ja sam je kritikovala, njen život nekka radi šta hoće - rekla je Marija.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Marija nam je takođe dala komentar o odnosu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Pričala je Miljana slažem se sa njom, mislim da Miona ne voli Nenada, Nenad pošto poto traži svoju sreću, ali ne može da je nađe jer je zahtevan, preterano je posesivan, u svemu preteruje. Traži preterano pažnje, koju neće da dobije ni od koga. Pogrešni su mu izbori ti jer traži mlade devojke, on je sve to prošao i nema strpljenja i živaca za njihovu mladost. Miona je ušla sa njim u vezu da ima neku priču u rijalitiju, da snime neki duet misleći da će pored njega biti poznatija imati više nastupa, isključivo zbog muzičke karijere. Apsolutno ga ne voli,nije joj stalo do njega, čak se i srami njegovog ponašanja, drži se uz njega, kad je već počela, da naprave nešo, Ništa dugoročno ne predviđam za njih, Ša treba kod psihologa, da popriča, da ima terapije, nikad nije kasno. On sa ovim ponašanjem nece zadržati ni jednu devojku. On nije loš, on je dobar, ali za ljubavne odnose što dalje da se beži - rekla je Marija.

Foto: INSTAGRAM.COM/PINK.RS/A. NIKOLIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Takođe nam je otkrila da li smatra da će doći do pomirenja između Mione i Stanislava Krofaka.

Ne mislim, ponižavajuće bi bilo za Stanislava da se pomiri nakon raskida preko TVa,mislim da se neće pomiriti, ali ako dođe do toga to je samo u inat Ša, mada vidim da mu se izvinio Ša zbog svega. Smatram da Ša nije imao potrebu da vređa deča nikako. Žao mi je njega, dobar je drug, dobar je čovek, ne priliči to ponašanje ni dečku od 20 godina, a tek čoveku od 44 - rekla je Marija.

Foto: Pink.rs

Autor: A.V.