AKTUELNO

Ne zna šta bi sa sobom!

Jedna od najomiljenijih voditeljki na ovim prostorima, Ana Mihajlovski, nedavno se ponovo vratila na društvenu mrežu Instagram, nakon duže pauze, a razlog za to je bio što se neko predstavljao kao ona. Naime, nepoznata osoba je koristila njeno ime i prezime kako bi se dopisivala sa njenim prijateljima, a kada je za to saznala, voditeljka je bila u šoku.

Foto: Pink.rs

Međutim, očigledno se Ani dopalo to što je ponovo na Instagramu, ali i njenim fanovima, obzirom da je za kratko vreme veliki broj njih počeo da je prati. Ona je sa njima podelila danas jednu poruku koja joj je veoma važna:

Htela sam da kažem pa evo - ja sam otvorila instagram da bih ugasila lažnu sebe. Međutim (jadni vi) zabavno je. Ali pored toga, moji dani su dani mrmota što je divno, ja tako volim. Ono zbog čega ostajem ovde jeste hipodrom i znam da vas zatrpavam galopom u krug i slikama konja ali morate da znate (ma koliko niste u toj priči) da je hipodrom institucija! On propada, mnogo porodica zavisi od njega i otud toliko slika. Ja vas molim da podržite konjički sport kad god bude prilike jer je suludo da se to ugasi suludo! I ja bih stvarno svisnula kad bi se to desilo... - napisala je Ana.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA: Kemiš i Zorica kao tinejdžeri u gradu ljubavi! (FOTO)

Da li će Ana uspeti u svojoj misiji, videćemo.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Ana Mihajlovski

#Instagram

#voditeljka

'