AKTUELNO

Progovorila!

Naredna takmičarka sa kojom je Darko Tanasijević razgovarao bila je Miljana Kulić koja je komentarisala aktuelne teme u Eliti ali i njen odnos sa Darijanom Radomorivićem.

Ja sam ove nedelje jako tužna. Imam nezadovoljstvo napolju zbog svega što se desilo. Moram da kažem da ja alkohol ne pijem, ali ovde moram da bi živnuli svi. Darko mene ovde realsnost spuca u glavu. Plašim se samoće,a onda slušam Darjana šta priča Snežani. Meni je bitno da on voli decu, ali ja sam se pogubila. Ne zna,m da li sam zaljubljena i dali svolim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sigurna da mene Darijan voli iako je ono bio inat sa Sarom. Ljidi se ovde foliraju, svi se foliraju. Svi je*u od semene do plemena. Ovde ima svega Darko, ŠA i Miona, ona njega izluđuje, misli da će biti nov Sloba Radaović. Ona njemu govori da je pi*ka koja ne sme da se suoči sa Stanislavom. Meni je njega žao, on nema sreće u ljubavi a ona ga ponižava. Stanislav se sladi na sve to što vidi kod Ša, a Miona njega više ne zanima, a njoj rad ego, pa sada deluje da pravi Stanislava ljubomornim sa Stanislavom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.