AKTUELNO

Izrešetao!

Marko Đedović je naredni razgovarao sa Darkom Tanasijevićem o ulasku Stanislava Krofaka u Elitu, pa se osvrnuo na Janjuša i Aneli, ali nije izostao ni Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš, neki prvi utisak o Stanislavu, Mioni i Ša - upitao je Darko.
Karambol, ovo je katastrofam kao učesnik, top je za gledanje, ali taj prvi nalet i stanje šoka, samo da se preživi, pa će lakše biti kasnije. Katastrofa je posebno kada je Ša u priči, jer se opet svađa oko hipoteza - rekao je Đedović.
Ša se činio lagano prvo veče potpuno - rekao je Darko.
Njemu je teško uliti poverenje, ali njenim odgovorima koji su po njemu bili suviše blagi, je izazvalo u njemu nešto. On ne veruje od Zadruge 4 nikom ništa. Oni imaju neki razlog za svađu, oni kada krenu da se svađaju oni samo uzvraćaju jedno drugomn i to ide u nedogled. Ona ono klinački, a on sve dublje i dublje tone u to nepoverenje, a onda se uhvate za jednu rečenicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluje Miona, a kako Stanislav - rekao je Đedović.
Ne znam, čovek ne izbija iz Paba, evo sada je došao u sobu, ali u pogrešnom trenutku. Ša je optužio Mionu da je stala kod pušione i da se ne vidi,a ja sam stao posle nje i videlo se. Onda je duže nominovala nego inače, a Stanislav je menjao boje. Može da bude da su mrtvi hladni i bude jedna smešna situacija oko čega su se svađali, a mogu i da se zagrle. Stanislav se zacrveneo, gledao je u Mionu. To ne mora da znači da on voli Mionu, nije ravnodušan. Da li je sujeta, ego, ljubav ili da pokaže svetu da on nije majmun koga jedna klinka voza. On ima dete veliko koje je mlađe od Mione 4-5 godine. Reaguje na nju, ne znam iz kog razloga. Danas je upitao što Maja ne dolazi u Pab - rekao je Marko.
Ša je rekao da je njemu super što je Stanislav došao, a koliko se to kosi sa njegovom izjavom da će hipotetički ići u izolaciju sa njom i Stanislavom - upitao je Darko.
Po mišljenju Ša ona je bila prema njemu mnogo blaga, kao i da je probudila neku sumnju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kkao ti se čine Janjuš i Aneli? - upitao je Darko.
Oni da se vole, vole se. Ja ne znam šta oni rade, njihova zaljubljenost je patologija. Oni su o vezi, a razmišljaju samo o sebi. Janjuš misli da neće da ispadne budala, a jako ga bole momenti kada se priča o Alibabi. Oni se zaljubljuju kao ja kad sam imao 15,16,17 godina. Tako bolesno smo voleli samo jednom u životu. Ja obožavam kad se ona svađa, kada krene da ih napušava - rekao je Marko.
Kako komentarišeš ratove Žane i Ivana i uvrede upućene na njen račun - upitao je Darko.
Mislim da Ivan tako opravdava svoje učešće, ne mislim da će se neko u njega zaljubiti, ali nema tu nekih trzavica tog tipa. Sam je u glavi fiksirao, sa svima kao da se svađaju po ceo dan. Kao svi su ostali fejk, samo su oni realni. Ne želim da verujem da je sa željom i namerom, odbijam da poverujem u to, ali da je pričao onakve stvari o Goci Tržan. Imam osećaj da ovakvi muškarci u kući žele da omalovaže samohrane majke, negde da unakaze te žene koje su dale život nekome u saradnji sa njima. Ti sada pričaš da se majka tvog deteta rokala sa tvojim prijateljima, ne znam da li postoji veća tragedija od toga da dete to čita. Onda kaže da je morao to da kaže, jer je branio sopstveni integritet. Koliko ja znam ta Goca je podizala to dete, vaspitavala, zarađivala pare, dete ide u privatnu školu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada dobiješ dete, imaš osobu koja ti je bitnije od samog tebe. Ako je bilo šta Goca rekla, trebao je da prećuti to zbog svog integriteta ybog svog deteta. Tom detetu svako može to sada natrljati na nos, deca nemaju svest o tome šta povredi druge. Kakva god da je ta Miljana, ali i ta luda Miljana kako on kaže, je obezbedila svom detetu život, a onda dođe sa Jelenom - rekao je Marko Đedović.
Da li si ti na kraju iz svih svedočenja i videopoziva shvati šta je Anđela slagala ili nije slagala - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je mnogo razmažena i bezobrazna, pokušala je neku svađu da pretvori u tragediju. Bojani su joj rekli kupovali su je novcem, a otac kad je pitao ona je rekla ja sam rekla da ste mi vi kupovali sve što sam ja želela. Sve je Bojanu izlagala, to oko ujaka me stvarno ne interesuje, niti ih poznajem. Ne sme Bojani da kaže da je lagala, a Bojana neće da prizna da je odradila na tužnu priču - rekao je Darko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.