AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Majka Miljane Kulić i bivša učesnica rijaliti programa ''Zadruga'' Marija Kulić bila je sagovornik Jovana Ilića u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' i tom prilikom govorila o svim gorućim temama u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Miljana ispoštovala sve što ste joj rekli? Zamerali ste joj na intimnim odnosima.

Na jedno uvo joj uđe, na drugo izađe. Takva je Miljana. Ona je moje dete, ali se trudim da joj uvek skrenem pažnju na greške. Da me je slušala, bila bi petostruki pobednik do sada.

Zbog čega ne posluša?

Miljana je osoba koja se ekranizuje već deset godina i prosto živi život pred kamerama. Ona se ne folira. Ona nema ni priliku napolju da upozna momka, gleda da bude sa sinom i porodicom i nema kako. Ona sebi nije našla srodnu dušu do sada, a svaki do sad je gledao da je iskoristi u rijalitiju i kako bi sebi digao cenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li i Darjan spada u tu kategoriju koji gledaju samo korist?

Apsolutno svi. Kao da je svaki na isti kalup. Interes im je da pored Miljane imaju neku priču. Ja ne razumem da ona iznova samo greši. Jedino za Darjana mislim da je sa njim iz inata Ivanu i Zoli. Svesna je da je Zola prati, a Ivan je govorio da je niko neće, pa je proradio čist inat.

Kako Vam se čini Darjan? Mišljenja ljudi su podeljena. Da li postoji šansa da opstane taj odnos?

Oni su sušta suprotnost. On je veliki egocentrik. Mislim da je Miljani naporan, i meni bi bio. Želudac mi se prevrne kad krene da priča. Ona ne voli muškarce koji pričaju mnogo. Mislim da je on poptuno skinuo Zolu, čak se i svađa kao Zola, to sve liči na njegov govor. Da mu Miljana nije dala šansu, on bi bio deo prošlosti. Miljana je ušla u vezu iz inata Zoli, to je činjenica. Da bi ona pokazala kako je ta veza iz čiste emocije, ona je bila intimna s Darjanom, a nije ni svesna da ju je taj postupak totalno degradirao. Radi sebi na štetu. Ona ne mari kako će ona sebe da prezenzuje. Ušla je u vezu da zadovolji svoju potrubu i tera inat drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je unuk Željko?

Odlično. Jako je napredan, pametan i vredan. Veoma vaspitano dete. Vaspitačice ga hvale, a ono na šta sam posebno ponosna je to što je empatičan.

Da li vam je nekad krivo jer je Miljana odsutna toliko, pa ispada da nema majku, ni oca, već je stalno pored vas?

Željko to ne oseća. Željko zna da mama mora da zaradi za more, igračke i putovanja i da će biti tu. Ivana dete ne spominje. Bez obzira koliko go*no bio Buđola, ja sam rekla da ako Željko bude nekad tražio da se čuje sa Ivanom, ja ću okrenuti telefon i dati mu da se čuje s ocem... Zadnji put je rekao da neće da priča s tatom. On je čuo to da dete neće da priča s njim. Meni je bilo neprijatno, rekao sam mu da se dete igra i da ćemo ga zvati, ali on neće. Željko je čuo tu rečenicu negde u vrtiču i rekao: ''Pada mi mrak na oči kad čujem to...'' Nije bio zadovoljan i kad je bio kod Ivana na nekoliko sati. Rekao mi je da je dete bilo u ćošku, dok je Ivan telefonirao. Dešavalo se da zaboravi dete u kadi. Vrati nam prehlađeno dete... Totalno je nezainteresovan, nema osećaj za decu, gleda sebe. Samoživ je, nema osećaj. Ja sam živela bez oca i još bolje da sam živela bez njega. On je bio alkoholičar i svetski putnik, a taj Ivan je isti moj otac. Kad je detetu čestitao rođendan porukom, Siniša ga je zvao da dođe, on nije... Posle svih uvreda upućenih Miljani i njenoj porodici on je završio sve s nama. Kontakt s njim više neće nikad ni postojati. Došao je na rođendan jednom kao komšija s kesicom igračaka, to je sramno posle svih njegovih honorara. Nije mu ni dinar ostavio, ni pola rođendana nije platio, mogao je Željku štednu knjižicu da otvori...

Foto: TV Pink Printscreen

Majka Teodore Delić je svašta imala o vama da kaže. To nisu bile lepe reči... Kakvo mišljenje sada imate o njoj?

Ne znam zašto na značaju dajemo jednoj seljančuri iz Gornjeg Milanovca, samo želi da bude medijski eksponirana. Ona je u mom uključenju pričala da je moja ćerka bolesnica i kako ja da ne uzvratim i da ne kažem šta imam. Namazala na one tanke usnice crveni karmin i misli da je sad ne znam šta. Tetka se javila iz Pariza, tužila sam je zbog onog što je rekla da sam k*rva, tužila sam i njenu ćerku. Ona od svoje 15. godine živi u Beogradu, ne znam koji posao ima u Beogradu kad ne studira i ne radi... Mama sve to zna i dopušta.

Glavan tema u rijalitiju su Janjuš i Aneli. Kako se vama to čini?

Po meni je Aneli jedna velika folirantkinja, ušla je u rijaliti da od sebe napravi žrtvu, mislim da je u dogovoru sa ovima od spolja. Želi da od sebe napravi žrtvu, tačno je propratila i odnos Janjuša s Majom, Janjuša koristi da bi je branio, ona ne zna da se odbrani. Ona se ukopava, a Janjuš je tu nenormalno zaljubljen u nju. Počeo je da joj okreće leđa jer gubi podršku u spoljnom svetu. Ne vidim da je zaljubljean u Janjuša, on u nju jeste. Ona je s momcima s kojima je bila jer su imućni, imaju dosta para, taj tip muškarca je interesuje. Janjuš napolju kocka i mora deo novca da da porodici, ćerki, oni su dva različita sveta i pojma. Janjuša je blam cele priče. Te njihove priče su bolesne, ja u to ne mogu da poverujem.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.