AKTUELNO

Otkrili sve što se dešavalo, a nije prikazalo!

U okviru muzičkog kutka u emisiji "Premijera Vikend - Specijal", našli su se finalisti "Pesme za Evroviziju" i Pinkove zvezdice, pevači David Radosavljević i pevačica Bojana Radovanović.

Foto: privatna arhiva

Njih dvoje su ovom prilikom progovorili o dešavanjima iza kulisa muzičkog takmičenja, zbog kog se cela Srbija podelila na dva dela - Teya Doru i pesmu "Ramonda", koja je ovogodišnji predstavnik Srbije u Malmeu u Švedskoj i na Anđelu Ignjatović Breskvicu i njenu numeru "Gnezdo orlovo".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

- Ono što ja znam i što zasigurno kažem, Breskvica i Teodora su u dobrom odnosu. Sve se promenilo u finalu kada je publika izglasala Breksvicu, a strućni žiri je izglasao Teodoru - rekao je David.

- Ja smatram da politika ne treba da se meša u muziku, treba da uživamo u muzici od početka do kraja - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta se dešavalo u grin rumu - pitale su voditeljke.

- Pesma koja se ubedljivo najviše pevala u finalu je pesma od Dušana Kurtića. Mnogo je bilo zanimljivije finalno veče, nego polufinalno, bila je bolja energija...Uvek publika ima svog favorita pre nego što se održi - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koji član žirija vas je iznenadio - pitala je Tijana.

- Povezaću ovu priču sa žirijem sa mojim znanjem o Evroviziji. Ja nisam ni znao da postoji žiri, ja to ništa nisam pratio (smeh)...Ono što mogu da kažem jeste da je Breskvica sve uradila profesionalno, bila je nasmejana kada je Teodora pobedila - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

- Teya Dorin nastup joj je baš kao film, ima kao pojava posebnu vrstu emocije. Iskreno se nadamo da će pobediti - rekla je Bojana.

Autor: N. Ž.