AKTUELNO

Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, još od samog početka svoje karijere osvojila je mladu publiku, koja i jeste većinom njen fan.

Dok je mladi znaju po brojnim hitovima, oni malo stariji je pamte po njenom učešću na Pesmi za Evroviziju. O privatnom životu Angelina retko govori u javnosti, a samo je bivšeg dečka pkazala par puta.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Angelina je bila u vezi sa sinom Olivere Ćirković, članice kriminalne grupe "Pink Panter", Nikolom Ćirković. Krila je njihovu ljubav, nekad bi postavila zajedničku fotografiju na Instagram, a njeni fanovi bi svaku iskomentarisali, međutim, ipak je usledio raskid o čemu je Angelina i javno progovorila.

- Živeli su zajedno, uživali u ljubavi. Imali su velike planove, ali su shvatili da im ipak veza ne ide i da je najbolje da se rastanu posle toliko godina veze – rekao je dobro upućen izvor blizak paru za Blic.

Foto: Instagram.com

Nakon dve godine, oni su odlučili da stave tačku na ljubavnu romansu, iako su tada šuškalo da se pevačica preselila u Novi Sad, da sa svekrvom ima odličan odnos. Iako su raskinuli, Angelina je u više navrata isticala da nema zle krvi.

Autor: pink.rs