AKTUELNO

Dešavanja u megalomanskom projektu "Elita" redovno pune novinske stupce i na meti su komentarisanja mnogih, te su tako milioni gledalaca sinoć bili prikovani za male ekrane, s obzirom na to da se u Belu kuću uselio bivši momak aktuelne učesnice "Elite" Mione Jovanović, Stanislav Krofak.

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs porazgovarala je sa bivšom zadrugarkom Sanjom Grujić, koja je za naš portal prokomentarisala aktuelne teme u rijalitiju.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Na samom početku, osvrnula se na vezu Mione i Nenada Aleksića Ša, te je tom prilikom istakla da joj je repera žao, jer kako kaže, bira partnerke koje ne mogu da ga isprate.

- Ja ljubav ni jednu ni drugu ne bih merila, jer kada nekoga voliš, onda voliš. Mislim da imaju emocije jedno prema drugom, samo po mom mišljenju, Ša se ne snalazi u emotivnim odnosima u rijalitiju, jer bira partnerke koje ne mogu da ga isprate ili ne može da funkcioniše u zatvorenom prostoru u odnosima. Meni ga je žao. Mislim da on sebi iz godine u godinu sebe svojim učešćem uništava i nadam se da če mu neko pomoći dok mu ne bude kasno. Njegov ljubavni odnos poslednjih godina je vrlo turbulentan, on je po ulasku u "Zadrugu 6" bio u vezi sa nekom devojkom, po izlasku iz "Zadruge", posle mesec dana, čuli smo da se oženio. Mislili smo da je sa tom devojkom, ispostavilo se da je sa Vanjom. Po početku naredne sezone već se razveo od Vanje, sada je u emotivnom odnosu sa Mionom. Mislim da je kod njega sve promenljivo i mislim da ništa nije dovoljno čvrsto i da brzo odustaje od svakog odnosa i svake veze i da se pronalazi kao da ima 20 godina, a ne 40 i nešto...Ja gledam ljude i ponaosob i kako funkcionišu u tim međuljudskim odnosima. Miona nije tip osobe koji mi paše i koji mi je dopadljiv. Kada bi mi neko rekao: "spoji Ša sa nekom devojkom", ja ga nikada ne bih spojila sa Mionom. Imaju različite karakterne osobine, imaju različite stilove života i tu neku dobrodušnost koju Ša poseduje, a ona ne - rekla je Sanja, te se osvrnula na ulazak Stanislava Krofaka, koji je izazvao pravi tektonski poremećaj u Beloj kući:

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Mislim da bi Stanislav trebao da zaboravi na Ša i Mionu i da se posveti Matorinoj Svetislavi (smeh). Šalu na stranu. Ne dopada mi se to potenciranje od strane Ša: "Hvala Bogu da je ušao, sad više nećemo dobijati hipotetička pitanja", mislim da mu to nimalo ne odgovara. Rekla bih da će skandali neviđenih razmera da se dešavaju iz sata u sat...Ja mislim da je dečko ušao radi svoje lične promocije, nije želeo da se potencira da je on Mionin bivši dečko, odnosno u tom trenutku sadašnji kada je stupila u vezu sa Ša. Mislim da će on da pokuša da proceni da li je intresantniji u toj priči sa njima dvoma, da se smuva sa nekom devojkom ili da se muva sa svima, radiće ono što je intresantno i ono što će da ga digne u visine...Svake godine su to različite ličnosti, isti stilovi. Mislim da uvek neko oponaša nekoga, sada konkretno na koga me podseća, ne bih mogla da kažem, nisam razmišljala na tu stranu. Meni ove sezone, osim malog Uroša, niko nije autentičan, nego su svi nečije kopije i nešto što je viđeno - dodala je Grujićeva.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

S obzirom na to da je prethodne sezone vodila žestoke verbalne okršaje za crnim stolom sa Žanom Omniom, aktuelnom učesnicom "Elite", Sanja se ovom prilikom osvrnula na tvrdnje Nenada Macanovića Bebice da je tokom leta, dok su bili na jednoj vikendici, kako kaže, bio sa Žanom koja je bila u vidno alkoholisanom stanju.

- Ove sezone mi deluje kao prethodne, samo što nije u vezi bez obaveza. To što sam rekla za nju nije "rekla kazala", nego stvarno istiniti događaj, jer tada nisam bila upoznata sa ko je ona, ali eto njen lik me je podsetio na taj događaj. Verujem u tu Bebičinu priču i žao mi je što moje procene nisu odgovarale, a sada kada su se opekli, vide da sam govorila istinu - rekla je ona, te se, za sam kraj razgovora, osvrnula i na vezu Miljane Kulić i Darijana Radomirovića:

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Ja bih napokon poželela Miljani da se skrasi, da sa nekim osnuje porodicu, mislim da je Darijan idealna prilika za nju. Vidim da se njena majka Marija Kulić slaže sa tim, to se Marija samo folira, svakako je bolje on nego Zola, po njihovim pričama - zaključila je Sanja za Pink.rs.

Odnos sa Markom, brak i deca!

- Do naše svadbe neće doći bar još jedno godinu dana, potrebno nam je vreme da se još malo stabilizujemo, da imamo lepu organizaciju te proslave, ali svakako da ćemo našu vezu jednog dana krunisati brakom...Što se tiče dece, treba da se ostvarujemo na drugim poljima, kad budemo dovoljno zreli da možemo u potpunosti da ses posvetimo osnivanju porodice, tada ćemo je osnovati. Odnos nam je fantastičan, živimo i dalje zajedno, trudimo i napredujemo. Imamo mi svakako prinovu, mi smo uzeli psa. Mi smo se malo šalili da gledaocima bude zanimljivo, živimo sasvim normalno i pristojno, onako nekako zlatna sredina kako živi većina ljudi u našoj državi.

Foto: Instagram.com

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić