AKTUELNO

Aktuelnim učesnicima "Elite" i ljubavnom paru Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša od sinoć više ništa nije isto, s obzirom na to da se u Belu kuću uselio Mionin bivši dečko Stanislav Krofak, koji se tom prilikom pri samom ulasku odmah suočio sa Aleksićem.

Naime, on se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad, Stanislav glavna tema njihovih sukoba, a milioni gledalaca netremice su gledali ovaj sukob, što vi možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta:

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa nekadašnjom Mioninom drugaricom iz "Zadruge 3", Miroslavom Mimom Živković, koja je za naš portal progovorila o ovom, trenutno, najaktuelnijem trouglu u "Eliti".

- Što se Stanislava tiče ne bih puno komentarisala, jer ne poznajem dečka, ovako na prvu mi deluje kao čovek sa stavom i da zna hoće, a šta neće. Dok sa druge strane, imamo baš suprotnu situaciju kod Mione i Ša - rekla je Mima na samom početku, te se osvrnula na odnos Mione i Ša:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Smatram da su se totalno izgubili, i zaboravili na prave vrednosti, kao što su poštovanje, smirenost i prava ljubav. Do toga je došlo jer su zapostavili prvo sebe, svoju duhovnu stranu, pa samim tim ne mogu biti dobri jedno drugom, jer oni sami hrane svoj ego, dok su dušu osiromašili potpuno. Miona je i mlada, daće Bog pa će naći svoj pravi put i pravog dečka za sebe, ako reši da radi na sebi, a Ša je debelo zakasnio sa duhovnim radom na sebi i mora što pre čim izađe iz rijalitija, ako želi spas, da ode na liturgiju, pa da pošti, da se ispovedi i pričesti, jer je njega nažalost obuzela neka druga sila dosta, i zato ljudima deluje da nije normalan. A svaki drugi čovek van rijalitija je nalik Nenadu, jer su ljudi previše fokusirani na sami sebe i na meterijalne stvari, hrane ego, iskompleksirani su, i sujeta je ogromna, pa samim tim narušavaju tako svoje duhovno zdravlje, i nisu sposobni za ljubav. Dakle, prvo moraju da rade na sebi, na negovanju svoje duše, pa onda da traže partnere. U svakom slučaju, svima želim da pronađu svoj smisao života jer smatram da svi imamo izbor da budemo loši ili dobri, vreme će pokazati šta će oni izabrati, a ja se nadam i verujem da će svako pronaći svoju sreću. Ali ne zajedno, isključivo odvojeno - zaključila je Mima za Pink.rs.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

'Poslednji put smo se čule kada je trebala da uđe u Elitu!'

Podsetimo, Mima Živković nedavno je prilikom uključenja u emisiju "Pitam za druga" na RED TV govorila o spekulacijama da je između nje i Mione došlo do raskola: - Miona, da. Nakon rijalitija smo bile u super odnosu, sto puta me je zvala da idemo na Zlatibor i na more. Htela sam posle "Zadruge" da se osamim, imala sam i psihoterapeutkinju. Nakon par meseci pevali smo kod Orozovićevog bratića prvi rođendan, ona i njen bend. Ja sam sa mojim tadašnjim dečkom slavila moj rođendan, pa sam je pozvala. Više je ona mene zvala da se družimo, nego ja nju, ali nije to to...Nismo mi prekinule, stalno mi pusti poruku. Poslednji put smo se čule kada je trebala da uđe i to je to - rekla je ona nedavno u emisiji "Pitam za druga".

Autor: pink.rs