AKTUELNO

Na sinoćnjem koncertu grupe Lexington održanom u Štark Areni, kao jedan od gostiju nastupila je Marija Mikić i pokazala da izgleda lepše nego ikad.

Ona se odlučila da za ovu priliku obuče kratku crnu haljinu sa karnerima do poda, koja je samo dodatno istakla njene perfektno izvajane noge.Publika je sa oduševljenjem ispratila njen nastup, a pevačica je svoje utiske podelila sa pratiocima Instagramu, a njenu objavu možete pogledati klikom OVDE:

“Kada je usledio poziv od Lexington benda da budem deo njihovog koncerta u Areni znala sam da će to biti 5 najtežih stepenica uz koje sam se popela. I najlepših ikada. Kada sam zakoračila na poslednju i okrenula se, videla sam ljude koji mi čuvaju ledja sve ove godine, koji su deo moje ekipe i koji se raduju svakom mom uspehu. Sa jedne strane oni a sa druge vi. Beogradska Arena i moj Beograd”.

https://www.instagram.com/p/C3tD_P2LS_J/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Potom se zahvalila svojim prijateljima iz benda:

“A vi momci moji dragi, sve ste ovo zaslužili. Hvala vam što sam delila najveću binu sa vama, hvala vam što stvarate pravu muziku, hvala vam što ste dobri ljudi i naši prijatelji pre svega toga. Hvala vam i za ove prve stepenice, sledeći put će mi biti lakše”, dodala je pevačica koja je prvi put nastupala pred ovolikim brojem ljudi.

Nakon izvodjenja dve pesme, pevačica je sa svojom porodicom i prijateljima pratila koncert do kraja i provodila se uz hitove Lexingtonaca koji su napravili spektakularnu atmosferu i u potpunosti opravdali poverenje publike za dve rasprodate Arene u rekordnom roku!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs