AKTUELNO

Nedelja koju polako ispraćamo definitivno je obeležena i posvećena ženama, s obzirom na to da se juče širom sveta proslavljao 8. mart, Dan žena.

S tim u vezi, ekipa "Premijera Vikend - Specijala" za vas pripremila je sjajne, premijerne priče i to sve duhu praznika posvećenom žena.

Premijerna kamera ni ove nedelje se nije gasila, te vam donosi detalje sa koncerta evrovizijske pobednice i od skoro majke, Marije Šerifović, iz Zagreba i turneje "Dolazi ljubav", koju je inače posvetila svom sinu Mariu.

Foto: EMISIJA PREMIJERA

Takođe, u Kraljevo nas je odvela muzička zvezda Dragana Mirković, dok je Aco Pejović pevao za sve Kragujevčane.

Foto: EMISIJA PREMIJERA

Velika pompa i bura u javnosti digla se zbog muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju" i izbora predstavnika Srbije na Evrosongu u Malmeu - Teya Dore! Naime, s obzirom na to da je Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, pokupila ubedljivo najviše glasova publike, ali ne i stručnog žirija, na društvenim mrežama i u medijima spekulisalo se o ovoj temi u danima koji su za nama. Na ovu temu za premijeru govorile su mnoge poznate ličnosti, među kojima su muzičari Damir Handanović, Marko Kon.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Poznati glumac Branislav Lečić nedavno je tužio svoju koleginicu, glumicu Anđelu Jovanović zbog toga što je odbila da snimi zajedničku scenu u jednoj domaćoj seriji u kojoj tumači glavnu ulogu, a kako su naveli mediji čak je želela i da napusti projekat. A kako je naveo u oglašavanju, njegovi advokati su podneli tužbu jer mu uskraćuje pravo na rad. S tim u vezi, u uživo uključenju Branislav Lečić otkriće sve detalje ovog slučaja.

Foto: TV Pink Printscreen, TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Muzička grupa "Leksington bend" sinoć su održali spektakularni koncert u Štark Areni, a večeras će održati drugi, te će utiske sa oba koncerta sumirati pred premijernim kamerama, frontmen, Bojan Vasković.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Dešavanja u megalomanskom projektu TV Pink, rijalitiju "Elita", svakodnevno izazivaju buru u javnosti, te je tako reporter emisije "Premijera Vikend - Specijal", Jovan Ilić, posetio Niš i majku aktuelne učesnice "Elite", Miljane Kulić, Mariju Kulić, koja je pred premijernim objektivom progovorila o svim aktuelnostima i dešavanjima.

Foto: EMISIJA PREMIJERA

- Mislim da je sa njim ušla u vezu samo u inat učesnicima unutra - rekla je između ostalog Marija Kulić.

Pevačica Zejna Murkić za premijernu ekipu dala je nikad iskreniji intervjuu o svom životu, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: EMISIJA PREMIJERA

S druge strane, upoznećete i sprskog šumahera, koji, kako ističe, treći je srbin u istoriji koji vozi formulu.

Foto: EMISIJA PREMIJERA

- Za sada sam treći srbin u istoriji koji vozi formulu - rekao je on.

U uživo uključenjima biće Mina Kostić, Slavko Banjac i Ceca Kitić, ali - to nije sve! Ekskluzivne i premijerne priče čekaju vas u nedelju od 13.20 uživo na TV Pink, te se udobno smestite i budite u korak s poznatima!

Video: EMISIJA PREMIJERA

Autor: N. Ž.