AKTUELNO

Iskren do koske!

Poznato je da su Miona Jovanović i Nenad Akesić Ša sinoć imali vrelu akciju u ranim jutarnjim časovima. Nakon odnosta izmedju Mione i Ša, stupili smo u kontakt sa Nenadovim ocem Kizom Aleksić.

U prvu ruku Kiza je sumnjao da se desila vrela akcija između Mione i Ša, pa smo ga pitali da se to hipotetički desilo koje je njegovo mišljenje.

Prvo mislim da se to nije desilo jer su bili izričiti da se to neće desiti, mislim da ni Miona nije za to. Ja u principu nisam za to, ali nisam ja u njihovoj glavi da odlučujem. Ja o Mioni mislim da je jedna od najpristojnijih devojaka u Eliti, ali mislim da je od Nove godine hladnija prema Nenadu, ne znam da li vaga zbog roditelja ili pati za bivšem - rekao je Kiza.

Foto: PINK.RS/ RED TV

U toku današnje emisije Nenad je rekao da vaga u glavi da li će ga Miona ostaviti po izlasku, samim tim smo pitali Kizu za mišljenje o tome. Detaljnije o današnjoj emisiji pogledajte u nastavku.

Po nekim njenim reakcijama, evo uporediću sa onom malom Stefani, ona priđe Munji i zagrli ga, Miona sve to, kao da meri da li da mu priđe, i danas je na miran način rekao još ona kaže ja ako budem htela da te ostavim znaćeš - rekao je Kiza.

Aktuelna su tema i komentarisanje Mioninog bišeg dečka Stanislava Krofaka, pitali smo Kizu za mišljenje o svemu tome da li je možda Miona idalje zaljubljena u Stanislava i da li su Miona i Ša njegova karta za ulazak u rijaliti.

Dobro dečko to što priča hoće da uđe u rijaliti i ući će, ja za njega nisam čuo do sada, ima tu kartu za voz za rijaliti. Neša nije trebao uopšte da ga pominje, ali to je jače od njega. Ona je ovako fina, ali nije zaljubljena u odnosu sa mojim Nenadom

Foto: Instagram.com, Pink.rs

I za kraj smo pitali da li se čuje sa Vanjom Ignjatović.

Ne čujemo se, još od kad je Neša ušao u Elitu, i pre toga smo se ređe čuli. Nismo imali potrebe da se čujemo, jedino mi je drago što je su se mirno razišli.

Foto: Ustupljene fotografije/Privatna arhiva, Pink.rs

Autor: A.V.