AKTUELNO

Poznati glumac Miodrag Radonjić juče je dobio drugog sina u braku sa suprugom Milicom Mikić, a njihov sin prvenac Sava dobio je brata Teodora. Naime, kako i dolikuje, poznati glumac proslavio je rođenje drugog deteta, a slavlje je trajalo sve do jutarnjih časova.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kojem se vidi da je glumac u pocepanoj majici i da se veseli sa najbližima dok muzika svira za stolom na kom je bio on sa prijateljima.

Kuma popularnog glumca, takođe glumica Nina Janković, popela se na stolicu i zaigrala, a Miodrag je objavio na svom instagram profilu i fotografiju na kojoj je sa prvim sinom, Savom, kog drži u naručju, te je i napisao samo jedno:

- Bjat.

Foto: Instagram.com

Ovaj prizor raznežio je srca pratilaca popularnu zvezdu "Južnog vetra" na Instagramu, a emotikonom u obliku srca ispod fotografije oglasila se i Radonjićeva supruga. Mnoge poznate ličnosti čestitale su Radonjiću rođenje sina, a među njima su Tamara Dragičević, Sloboda Mićalović, Tijana Marković i drugi.

SMATRA DA PORED SEBE IMA MONIKU BELUČI!

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike - rekao je Radonjić ranije za Informer.

Autor: N. Ž.