AKTUELNO

Supruga pevača Dade Polumente Ivona oglasila se pošto su na Fejsbuk profilu lažne zubarke, S. S. (48), koja se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pronađene fotografije na kojima je pozirala sa poznatim ličnostima, a na jednoj je i njen suprug pevač Dado Polumenta.

Naime, na svom Fejsbuk profilu objavljivala je fotografije u izazovnim pozama, sa skupih putovanja i hvalila se luksuzom koji je okružuje, a objavljvala je u društvu javnih ličnosti sa kojima je volela da se slika. Na profilnoj fotografiji je sa Dadom Polumentom, a kako navodi Ivona Polumenta, u pitanju je fotošop.

Foto: Instagram.com

- Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, šta drugo reći - napisala je Ivona i objavila originalnu fotku.

Foto: Instagram.com

Da podsetimo, S.S. je u prisustvu branioca iznela svoju odbranu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvo, pri čemu je osporila da je diploma falsifikat, međutim nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiage“ medicine, nakon čega joj je i određeno zadržavanje.Inače, sumnja se da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikovana.

Ovaj slučaj podsetio je na Barbi nadrilekaru Olgicu Markanović, koja je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštecenih koji su se tada javili policiji.Nesrećne žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka. Olgica je nadimak dobila zbog svog fizičkog izgleda, a nekoliko meseci nakon što se podigla prašina oko nje i njenog posla, ona je nastavila da se bavi "ulepšavanjem" žena i to u Bosni.

Autor: Pink.rs