AKTUELNO

Zgrožen!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Marku Đedoviću.

Marko šta misliš o roditelju i savetu koji kaže svojoj ćerki bolje vodi se*s i se*saj se - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa lepo ne možeš o tome da misliš. Nije ona njima dala taj savet, ali baš taj roditeljski savet da kažeš ćerki da se je*eš na televiziji - rekao je Marko.
Ne slažem se nimalo - rekao je Ivan.
Pa ja ne verujem da bi ti svojoj ćerki rekao da vodi ljubav na televiziji - rekao je Đedović.
Pa ne bih naravno - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da znaš kako odgajaš svoje dete, postoji vaspitanje. Postoje moralne norme, u 90 posto slučajeva ovde nisu vaspitani. Ako pitaš nekoga kome je to struka da li je normalno da mu dtee opšti pred drugim ljudiima nije normalno. Stvari kao što su seks su stvari koje su intime deteta i usađuješ godinama. Ako Teodora nije živela sa njima i nije to znala onda to moože da bude nekome prihvatljivo. Nikada nisam čuo takvu stvar od nekoga u svom okruženju. Moje prijateljice da se usude da kažu tako nešto svojoj deci ja bih zvao hitnu pomoć da pomognu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam šta je htela moja majka htela da kaže. Slažem se da nije trebala da kaže to, ali meni je smešno bilo. Ona podržava sve što je ljubav, a u ljubav spada i to. Pozdrav za moju mamu, ljubim je i volim najviše na svetu - rekla je Teodora.

Sledeće pitanje usledilo je za Slobu analitičara.

Slobo oni su mladi, pa i ako su imali greške tu je život pred njima da pronađu srodne duše i izađu na pravi put. Šta ćeš ti? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se ugledati na njih - rekao je Sloba.
Nije stigao Sloba dovoljno drugo da analizira. Verovatno će posle kad legne, poenta je da je mislio da je jako pametan kda je pričao o nama i mladima - rekao je Anđelo.
Mene baš zanima šta će Anita reći sinu kad dođe u njene godine, što je njena majka bila u gej braku - rekao je Sloba.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.