AKTUELNO

Ova fotografija Lepe Lukić je nastala kada je bila mlada pevačica koja se tek pojavila na sceni.

Lepa Lukić je jedna od naših najdugovečnijih umetnica na našoj estradi. Ova dama koja ima izuzetno potresnu ljubavnu priču, je na sceni skoro punih šest decenija, a karijeru je započela kada je imala 24 godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepa danas ima 84 godine i vlasnica je brojnih hitova bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje na našim prostorima. Prvi veliki hit joj je bio od Izvora dva putića.

Ona se tokom karijere oprobala i na filmu, a ostaće zapamćeno njeno pojavljivanje u čuvenom ostavarenju Paja i Jare iz 1973. godine.

Tokom skoro šest decenija na estradi dosta trendova se izmenjalo. Moda se dosta tranformisala od tada do sada, pa kada nađemo stare fotografije poznatih ličnosti, odmah se primeti da su u duhu nekih prošlih vremena.

Takva priča je i sa ovom fotografijom Lepe Lukić, koji najverovatnije nastala za potrebe neke kampanje, nove pesme, ploče ili intervjua za neki časopis.

Autfit Lepe Lukić je duhu tadašnje francuske mode: imala je hulahopke, kratak karirani šorts, duboke bele čizme i narandžastu majicu kratkih rukava.

Autor: PINK.RS