AKTUELNO

Zlata Petrović sad živi mirnim životom, ali godinama nije bilo tako. Njoj je muke zadavao stariji sin Miki Dudić.

Pevačica Zlata Petrović iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejovićem Pejom ima sina Jovana, a sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem dobila je sina Mikija Dudića, a malo ko zna kako on izgleda.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Naime, prema pisanjima medija Miki je imao problem s kockom. S ovim porokom je živeo godinama, a njegova majka je činila sve kako bi ga izbavila iz kandži poroka. Ona je i plaćala sve njegove dugove, samo da bi mu sačuvala živu glavu, a o tome i javno govorila.

Kako se dalje navodilo, Miki je u jednom trenutku prestao da se kocka, a onda se ponovo vratio starom poroku, a onda je i Zlata digla ruke od nje i prepustila ga sudbini. Tada je Mikija ostavila supruga supruga Milica, sa kojom ima dvoje dece, a on se tada uselio u Zlatin stan.

Međutim, kada je ponovo počeo da srlja u propast, majka mu je rekla da se iseli. Tada su se pojavili tekstovi u novinama da je pevačica izbacila sina iz kuće.

Kada je shvatio da je prepušten sam sebi, da majka više neće finansijski da mu pomaže, a da otac nije u situaciji, Miki se osvestio i promenio život iz korena. Kocka je sada njegova daleka prošlost, a on se već godinama bavi muzikom. Svira klavijature, ima svoj orkestar.

Danas pevačica ima odličan odnos sa Mikijem, kao i njen sin Jovan, a o tome svedoče i fotografije na društvenoj mreži Instagram, preneo je "24sedam".

Autor: pink.rs