AKTUELNO

Pojasnio sve do tančina!

Taki Marinković, otac popularne rijaliti učesnice Maje Marinković, u svom gostovanju u emisiji 'Pitam za druga' na RED Tv progovorio je o njegovoj aferi sa Teodorom Delić koju je imao pre njenog ulaska u rijaliti, otkrio je koliko se dugo poznaju, pa je zatim dao sud o tome da li smatra da će veza između Teodore i Bebice uspeti ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa tom devojkom nemam ništa, mi smo izlazili po splavovima, ja ne bih da pričam o tome, znam je šest sedam meseci, čuli smo se preko video poziva, prema meni je bila super cura, nikad nije opsovala nikoga. Mi smo se viđali na dva tri dana i onda se ne vidimo po par nedelja i tako. Ti što oni pričaju Era i ostali, ja u to ne verujem. Ona je bila pozvana kod mene na rođendan i tako smo počeli da se družimo -rekao je Taki.

Foto: privatna arhiva

Na pitanje da li smatra da će njihova veza uspeti rekao je:

Bebica se išlifovao i namerno pravi frku da bi dobio pitanja gledalaca, što je legitimno pravo. On je mnogo naučio o rijalitiju prošle godine jer su tad tamo bili veliki igrači. Ja im želim da opstanu ali nešto ne verujem, Bebica je porodičan čovek dok Teodora voli da izlazi, ona je puna života, izlazi po klubovima, bila je dva puta ove godine na moru i stvarno mislim da su totalno različiti, ona je neiživljena devojka.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Š