AKTUELNO

Nakon što joj je ove godine izmakla, mnogi smatraju - nepravedno, pobeda na "Pesmi za Evroviziju", Breskvica je priznala da više nikada neće pokušati da se domogne Evrovizije.

Tu odluku saopštila je večeras u emisiji "Amidži šou" na Pinku.

Smatram da je to takmičenje gde bih se prijavila jednom, šta sam napravila - napravila sam, nema potrebe da se ikada više prijavim - poručila je Breskvica, koja ne krije da je na dan finala znala da neće pobediti.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam intuiciju, znala sam da neću proći. Osetila sam taj dan da neću proći. Mislila sam da ću biti tužna ako se to desi, ali nisam bila, baš sam ponosna. Moj favorit je pobedio, pesma koja je meni posle moje bila favorit. Stvarno mi je drago. Što se tiče žirija, zaista nisam očekivala ništa, ne volim da se razočaram kada očekujem nešto mnogo. Mogu samo da im se zahvalim.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliku prašinu u javnosti podiglo je to što joj je Sajsi MC, članica stručnog žirija, nije dodelila nijedan poen.

Kada su govorili ko je koliko poena dobio, kada su došli do Sajsi MC, na ekranu su pokazali imena koja su dobila od 1 do 7 poena, ja sam rekla:"Uh, super, nema me, znači dala mi je od 8 do 12, top", i onda sam videla da mi je dala nulu. Ne poznajemo se lično, ali javila bih joj se da je sretnem, to je moja koleginica - kaže Sajsi, koja je na pitanje da li veruje u regularnost glasanja žirija, rekla:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Želim da verujem u to da jeste. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolili da lažira tako nešto. Nije na meni da mislim da li je bilo bilo kakvih dogovora, niti me zanima. Ja sam zahvalna na svim tim poenima i, naravno, na glasovima publike. Bilo, prošlo, ja sam pokidala.

Tvit Marije Šerifović, koja je na dan prve polufinalne večeri festivala, kada je nastupala Breskvica, napisala:"Džingis nije srećan", mnogi su protumačili kao direktnu prozivku na račun Breskvice, što je sada prokomentarisala:

- Bilo nas je prve večeri četrnaestoro, ja mislim, ja sam jedna od njih... Zaista ne znam, ne bih ni komentarisala - rekla je ona, a potom prokomentarisala selfi Marije Šerifović i Sajsi MC, članica žirija, koje su nakon proglašenja pobednika Teya Dore napisale:"Nema na čemu".

Ako su one rekle:"Nema na čemu", ja ću da kažem hvala - poručila je Breskvica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.