AKTUELNO

Folk zvezda Rada Manojlović uživa u ljubavi s novim dečkom Vladom, koji radi za nju kao vozač, pišu domaći mediji.

Kako saznajemo, njega je pevačica zaposlila još dok je bila u vezi s kolegom Harisom Berkovićem. Tokom saradnje su se i privatno zbližili, a Vlada je počeo da gaji emocije prema njoj. Međutim, to je krio jer je bila zauzeta. Tek nakon njenog raskida s pobednikom "Zvezda Granda" priznao joj je da je zaljubljen u nju. Strpljivo je čekao da njih dvoje definitivno završe svoju ljubavnu priču, a znao da je da ona neće potrajati jer je Radin i Harisov odnos poslednjih meseci bio turbulentan, a onda je krenuo u osvajanje.

Foto: Instagram Printscreen

Rada i Vlada se poznaju nekoliko godina. Taj dečko nije poznat javnosti i ona ga je uspešno krila dok ih nije snimila kamera "Paparaco lova". Jeste on odavno zaljubljen u nju. Zapravo, odlepio je za pevačicom, ali je to kao džentlmen držao u sebi i nije hteo da se meša u njen odnos s bivšim dečkom. Uvek se trudio da profesionalno obavi svoj posao, da ona bezbedno stigne na tezge, gde ju je vozio, ali je u sebi čuvao emociju. Kada se njen emotivni život s Harisom definitivno završio, njih dvoje su se malo-pomalo zbližili i van, da kažem, posla. Najpre su postali prijatelji, a onda su se i s njene strane rodile simpatije - priča izvor Kurira.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Prema njegovim rečima, Rada drži privatni život u tajnosti jer se nekoliko puta opekla, pa zato i dalje u javnosti ne želi da prizna da je s Vladom u vezi i pored jasnih snimaka kako se ljube na ulici.

Ne želi da priča o svojim emocijama, niti da iznosi detalje s kim se zabavlja. Taj deo privatnog života želi ubuduće da sačuva samo za sebe. Lepo joj je s novim dečkom, uživaju, viđaju se i deluje da je ozbiljna veza u pitanju - završava izvor.

Autor: pink.rs