AKTUELNO

Pozivi koje su aktuelni učesnici u nedelju uveče imali sa svojim najbližima našli su se na meti žestokih komentara, te se tako, među mnogima koji su se odvili to veče, na udaru našao i poziv majke aktuelne učesnice "Elite" Teodore Delić, Slavice Delić, sa svojom ćerkom i njenim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom. Naime, Slavica je ušla u žestok medijski rat sa majkom Miljane Kulić, Marijom Kulić, koja je bez dlake na jeziku osula rafalnu paljbu po njoj, a sudeći po razmerama samog rata, ne planiraju da stanu.

S tim u vezi, mama Teodore Delić sinoć se uključila u uživo emisiju "Pitam za druga" na RED TV, te je zajedno sa voditeljima Anom Radulović i Jovanom Ilićem sumirala utiske od poziva sa ćerkom, te je tom prilikom otkrila i mnoge detalje iz druženja njene ćerke Teodore sa, sada već bivšom učesnicom "Elite", Slađom Lazić Bošković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Slavica istakla, Teodora je spasila Slađi život, te joj je i čak davala pare za decu i da pumpa usta, a šta je još Slavica imala da kaže, pogledajte u video-prilogu u nastavku:

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Slađom Lazić - Bošković, koja je oštro demantovala reči Teodorine majke, te nije mogla da ostane imuna i, kako je istakla, Slavica i ona će se sresti na sudu, jer planira da je tuži zbog izrečenih reči u okviru oglašavanja.

Sve sam u životu videla i čula, ali da jedna žena tih godina njenih se ovakvim lažima bavi, još uvek ne mogu da poverujem. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da joj odgovorim kako zaslužuje, ali i nije to moj nivo, mogu samo da kažem da ne da je laž, nego nema dalje. Suprug i ja imamo stalna radna mesta sa visokim platama tako da ne znam koga je ona tačno izdržavala, ona je sramota za sve majke ovoga sveta! Niko meni nije spasio život, jer se izmišljotina nije dogodila nikada! A za tvrdnje i laži koje iznosi o meni, srešćemo se na sudu - istakla je Slađa za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

''ONA JE KINESKA VERZIJA MARIJE KULIĆ''

Na reči Slavice Delić nije mogao da ostane imun ni Slađin suprug, Mile, koji je javno prozvao Slavicu i zapretio joj da ukoliko ne prestane da spominje njegovu decu, da će uzvratiti svime što zna o Teodori. - Javno pozivam kinesku verziju Marije Kulić tj Slavicu Delić da mi ne kleveta decu. To što smišlja laži kako bi oprala njenu ćerku to su njena posla i u to se ne mešam. Ali da priča kako su oni pomagali mojoj deci kojoj nikada u životu ništa nije falilo to stvarno ne mogu da slušam jer su apsolutne laži...Poručujem joj da nema samo ona pristup medijama i ako još jednom spomene moju decu i te kako ću uzvratiti sa svime što znam o njenoj svetici od ćerke - istakao je Slađin suprug, Mile, za Pink.rs.

Takođe, Slađina majka, Biserka Lazić nije mogla da ostane imuna na ove teške reči koje je Slavica uputila na račun njene ćerke Slađe i njene porodice, te je osula rafalnu paljbu po njoj.

- Kao majka imam dužnost ali i veliku želju da repliciram, nazovimo, gospođi Delić na uvrede i laži koje je uputila na račun moje Slađane Lazić Bošković. Prva njena izjava je bila da se Slađa i Teodora i ne druže, već da su par puta popile kafu. Sada se setila da je ona izdržavala našu decu, (smeh) dobar vic. Žena očigledno ima dobru maštu, pa umesto da priča o Sladjinom braku, bolje da ispriča o svojim propastima u istoj temi. Vidimo da nije ni pismena, jer zove ćerku da joj kaže da "vodi se*s" što je dno i ispod toga. Tako se ne ponašaju majke, jer nam decu gledaju očevi, braća, mnogobrojna rodbina i prijatelji. Neka se fokusira na svoje dete i neka se zapita od čega se izdržava i živi njeno dete, pa čak i od čega i majci šalje novac. Toliko o njenoj imućnosti. Ali to i nije tema i ispod časti mi je da dalje raspravljam sa jednom takvom ženom koja je spremna mrtve da pogazi da bi zadržala ćerku u igri - zaključila je Biserka za Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić