AKTUELNO

Pevačica Maja Berović skoro dve decenije je u ljubavi sa biznismenom Alenom Dragosavom, sa kojim je pre dve godine dobila sina Lava.

Njihova ljubavna priča počela je dok je Maja još bila maloletna - kada je bila početku svoje muzičke karijere. Naime, par se upoznao u Bosni, gde je Alen redovno posećivao Majine nastupe kada je ona imala 17 godina.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo su otpočeli zajednički život, a Maja je svojevremeno priznala da je to teško palo njenoj mami. Kako je priznala, on joj je od početka bio vetar u leđa, te joj je i finansijski pomagao.

Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - otkrila je jednom prilikom pevačica.

Foto: Instagram.com/mayaberovicofficial

Venčanje 2016. u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj

Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga ništa krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - rekla je Maja i dodala da joj je suprug najveća podrška:

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - govorila je.

Foto: Instagram.com

Na početku njihove veze Alen je, kako se navodilo, vozio kamione, ali je kasnije od toga napravio veliki biznis. Danas, prema pisanju medija, poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena čoveka. Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.

Nakon 18 godina ljubavi, Maja i Alen su ove godine postali roditelji - u februaru su dobili sina Lava koji je centar njihovog sveta. Pevačica svog supruga veoma retko eksponira u javnosti, te se na društvenim mrežama ne mogu videti njihove zajedničke fotografije.

Autor: N. Ž.