AKTUELNO

Sve rekao!

U toku je emisija 'Izbor potrčka', voditelj Milan Milošević je dao reč Lepom Mići kako bi prokomentarisao celu situaciju sa Aneli :

Aneli je pogrešila jer nije otišla kod Janjuša, nakon toga, evo sada sam pričao sa Lakićem. Ona je pogrešila jer je njega upoznala i spavala isto veče sa njim, zatrudnela i rodila ćerku. vremenom ga je upoznavala i saznala nove stvari. Ona bi bila sa Asminom da on nije otišao od nje i govorila kako je on divan. Ovde problem ima samo Janjuš, ona je polupana, ne zna šta da radi, a Janjuš ne zna kako više da je odbrani. Stojim u njenoj odbrani, ona njega nije prevarila u braku, kako je on nju varao. Mene ne zanima njen život pre, ja komentarišem brak. Mi sudimo o argumentima i dokazima. ON je nju varao, udarao - rekao je Mića.
Kako ona nije ranije bila polupala - upitao je Marinković.
Pa zbog toga je sada polupana, jer je on od nje napravio polupanu. Ovde pričamo o odnosima, kada se priča da ona tipuje bogate muškarece, to je debilno. Ona je zatrudnela sa nekim, normalno je da ne vidi neke stvari, jer joj je napravio dete. - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nju napadao čim je ušla u Elitu - dodala je Milena.
Tema je razgovor iz govornice, što Janjuš nije pozvan, zašto nije otišla sa njim - rekla je Bojana.
Ja pričam o tvojoj pi*ki. Ja sam je prvi osudio što nije otišla kod Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema je pomenuti vibrator i prsti. Ona je imala sumnje, koje je potkrepila time. Ona je mami pričala da sumnja da voli muško. Njoj je bilo čudno što se on toliko čuo sa advokatom, po ceo dan, po celu noć, a on joj je rekao da je on gej. Njoj je bilo čudno što se oni toliko čuju. Mami je pričala sumnje za advokata, dopisuju se stalno, a Asmin govori da je gej i da je zaljubljen u njega i nakon toga priča njegova o nekim drugarima koji imaju momke koji pricaju te likove za pare. - govorio je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.