AKTUELNO

Muk u Beloj kući!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić kako bi progovorila o Asminovim fetišima.

Da li si videla svojim očima da se Asmin uzbuđivao na gej porniće - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, ali sam mislila kao svi imamo svoje fetiše. Ja sam njemu ispunjavala želje - rekla je Aneli.
Pošto tako s omehom pričaš od sad ćeš mu udovoljavati i ubuduće - rekao je Janjuš.
Imali smo neke situacije gde se to dešavalo, ali nisam ja na konto toga zaključila, meni si neke druge stvari ukazivale na to. Ja sam rekla da mislim da Asmin voli i muškarce, fetiši su bili poslednji, ja sam pirčala za advokata koji je bio gej. On je znao da piše sa advokatom u 2,3 ujutru i smeje se. Neke cifre koje je on trebao plaćati advokatu, nisu mi se poklapale, jer on nije imao toliko da plati. Njega bi advokat koštao 100.000 godišnje, oni se smeju, osmeh bi imali. Instikt sam imala da on to nešto voli - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ona nije bolesna ako ona sedi sa njim, a on gleda gej porniće. Voleo bi da dobijem tortu od naše podrške u obliku penisa. Hvala bogu što sam je se rešio - rekao je Janjuš.
Šta ti je majka rekla kad je čula da ti je muž možda gej - upitao je Milan.
On je jedini muškarac kog moja porodica nije mogla da prihvati, imala sam različite tipove momaka, ali njega nikad nisu šmekali. Znali su da je lažov - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.