AKTUELNO

Asmin Durdžić, bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, oglasio se za naš portal prvi put nakon što ga je bivša noćas javno optužila da voli i muškarce.

Naime, Aneli je posle video-poziva koji je imala sa sestrom Sitom razgovarala s Markom Đedovićem, sa kojim je podelila najdublju intimu iz bračnog kreveta. Naime, ona je obelodanila Asminove fetiše, zbog čega je dugo sumnjala da je biseksualac, a takođe izrazila je sumnju da je Durdžić imao tajnu aferu sa svojim advokatom, koji je inače homoseksualac.

S tim u vezi, kontaktirali smo Durdžića, koji je za Pink.rs odgovorio na Aneline tvrdnje.

Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog holdinga 25 %. Ona to dobro zna i treba da je bude sram jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostacu gospodin i reći činjenicu - uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze - poručuje Asmin i dodaje:
Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni, udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga - zaključio je on.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K., D.T.