AKTUELNO

Pevačica Ana Bekuta je pre tri nedelje hitno operisana u Austriji, piše Skandal.

Naime, estradom se proneo trač da je Bekuta otišla u Tursku na generalni remont zamene silikona, liposukciju i fejslifting, u pitanju su čiste izmišljotine i insinuacije dokonih ljudi. Bekuta ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ma kakva estetske intervencija i remont? Treba da je sramota te ljude koji to pričaju, Ana Bekuta se ozbiljno bori za svoje zdravlje. Uopšte ne želim da sa medijima delim o čemu je reč, ali situacija nije bila naivna. Ona je operisana u inostranstvu i bori se za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek bila pozitivna i svi njeni pravi prijatelji znajuz sa čim se ona suočava i kolikoi je borac i da će i iz ove bitke izaći kao pobednik. Samo molim dežurne abronoše i dušebrižnike da ne šire takve gnusne laži po estradi. Njoj ne treba nikakva medijska hajka oko bilo čega niti bilo kakav marketing. Žena želi samo da se izbori za svoje zdravlje, i ostavite je više na miru - priča Anina dobra prijateljica za Skandal.

Prijateljica nije želela da otkriva kakva je dijagnoza, ali svakako da je u pitanju što ozbiljno navodno, čim se Ana potpuno povukla i ne oglašava se nigde. Ono što se dalje navodi jeste da je pevačica svoj zdravstveni problem potpuno slučajno otkrila, ali na vreme, pa je operacija bila neizbežna. Ona je operisana u Austriji u Beču gde živi već neko vreme.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Oporavak nakon operacije ide u pravom smeru. Zbog toga se ona sada ni ne oglašava iako je objavila i novi album. Sve je ostalo na stendbaju. Sada joj je zdravlje najbitnije. Ana če se vratiti u Zvezde Granda tokom maja, tako da će ona završiti ovu sezonu tamo gde je i počela.

Autor: pink.rs