AKTUELNO

Ovogodišnje takmičenje "Pesma za Evroviziju", na kom je pobedu odnela mlada muzička zvezda Teya Dora, izazvalo je opštu buru na društvenim mrežama.

Naime, Teya Dora je dobila najveći broj glasova od strane stručnog žirija, dok je Anđela Ignjatović Breskvica imala najveći broj glasova od strane publike.

S obzirom na to da je Sajsi MC kao jedan od članova žirija, Breskvici dao nula poena, na mrežama ju je najpre izvređao kompozitor Dragan Brajović Braja, svoje mišljenje je iznela i mlada pevačica Mahrina, a sada se oglasio i Andrija Jo.

Andrija Jo se 2020. godine takmičio na Beoviziji, a tada su pobedu odnela grupa Hurricane, dok je on završio na 4. mestu.

- Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo - piše u objavi Andrije Jo.

Pojedine korisnike društvenih mreža zbunila je objava mladog pevača, pa su ostavljali komentare.

- Ti si bio najveći favorit? Jesmo li mi gledali isto te godine???

Podsetimo, na izboru za Pesmu za Evroviziju 2020. godine Hurricane su odnele obedu. Naiva je zauzela drugo mesto, Igor Simić treće, a Andrija Jo četvrto.

Autor: N. Ž.