AKTUELNO

Šok!

Veljko Ražnatović rano jutros snimio je video u kojem je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što će Srbiju na Evroviziji 2024 u Malmeu predstavljati Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

- Lila ramonda... Je*ote... Strašno - rekao je u snimku koji možete videti na početku teksta.

Podsetimo, Veljko je sve vreme podržavao Anđelu Ignjatović Breskvicu i pesmu "Gnezdo orlovo".

Video: Instagram.com

Anđela je ubedljivo pobedila po glasovima publike, a Teya Doru je odnela pobedu po glasovima stručnog žirija, što je na kraju i bilo presudno za pobedu.

Od jednog člana žirija Breskvica je dobila nula bodova, što je izazvalo pravi haos na društvenim mrežama, a tokom prethodnog dana osvanuo je i transparent ispred Skupštine.

GLASOVI!

Glasovi publike: Jedan glas publike - M.Ira Dva - Keni nije mrtav Tri - Dušan Kurtić Četiri - Zejna Pet - Džordži Šest - Bojana x David Sedam - Zorja Osam - Konstrakta Deset - Teya Dora 12 - Breskvica Glasovi žirija: Žika Zana je osam poena dao Zejni, deset Leni Kovačević, a 12 poena dao je Dušanu Kurtiću. Sajsi MC je na treće mesto stavila Zejnu, na drugo Zorju i na prvo Teya Doru. Dejan Petrović - Zorja (8), Teya Dora (10) i Breskvica (12). Aleksandar Sedlar osam je dao Konstrakti, deset Zorji i 12 Hristini. Predsednica žirija Marija Šerifović ovako je glasala - Zejna (8), Zorja (10) i Teya Dora (12).

Autor: N. Ž.