AKTUELNO

Buru u domaćoj javnosti podigla se nakon što je za ovogodišnjeg predstavnika Srbije u Malmeu, u Švedskoj, na 68. izboru za Pesmu Evrovizije, odabrana pevačica Teya Dora s pesmom "Ramonda". Uglavnom, opšta fama podigla se zbog glasova koje je razdelio stručni žiri, a kako pišu na društvenim mrežama, najviše je "oštećena" Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica.

Naime, Breskvica se u finalu "Pesme za Evroviziju" predstavila numerom koja nosi naziv "Gnezdo orlovo" i dosta se spekulisalo u medijima o njenoj numeri, te je čak bila i meta napada mnogih zbog same tematike pesme, a u pitanje se od strane ostalih dovodila i poruka pesme.

Foto: E-Stock

Pop zvezda Marija Šerifović, reperka i autorka Ivana Rašić (Sajsi MC), muzičar Žika Zana, trubaš Dejan Petrović i kompozitor Aleksandar Sedlar bili su članovi stručnog žirija u finalu "Pesme za Evroviziju 2024".

Na društvenim mrežama se, očekivano, po završetku finala masovno komentariše ko je od žirija kome dao koliko poena, a najviše reakcija izazvalo je to što je Breskvica, koja je važila za jednog od favorita, od jednog člana žirija dobila - NULA bodova. Reč je o reperki Sajsi MC, kojoj se pesma i nastup mlade Anđele očigledno nisu dopali. Posle završenog finala oglasile su se i mnoge pevačice, a jedan od njih je i Mahrina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Moram i ovo da kažem. Breskvica nije zaslužila 0 poena. Nisu takmičari sinoć nastupili da bi se njima manipulisalo da bi prošao tvoj favorit, nego da ih realno oceniš. Ne volim sabotiranje, nije kul - poručila je Mahrina.

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.