AKTUELNO

Iskrena, kao i uvek!

Majka Jovane Cvijanović, Zorica Cvijanović, oglasila se za naš portal, pa dala mišljenje o odnosu njene ćerke i njenog trenutnog izabranika Uroša Rajačića. Otkrila je da li misli da Uroš ima iskrene namere prema njoj, kao i progovorila o njenom slepom slušanju njegovih naredbi i korekcija u ponašanju. Zatim se osvrnula na peckanja Maje Marinković koja upućuje njenoj ćerki, kako je njena loša zamena jer ona nije želela da uđe u vezu sa Rajačićem.

Foto: Privatna arhiva

Kako komentarišete Majine navode da se Jovana ograđuje od priče sa njom kako bi se dodvorila Urošu i da li smatrate da je Jovana zaista ljubomorna na Maju, zato što je Rajačić rekao na početku da mu je Maja jedina devojka koja mu se sviđa?

Jovana nije neki ljubomoran tip, ona je povučenija i povodljiva je dosta. Nekako je naivna, ona zna šta treba da kaže ali ne želi previše da se zamera jer je ipak mlada devojka i nema baš toliko iskustva u tom formatu. Ona nikad nije bila sujetna ni prema kolegama, znate koliko sujete ima na tom poslu, ona uvek sve radi sama na svoju štetu. Maja je iskusan rijaliti igrač i Jovani je bilo dosadno pa su se njih dve našle kako bi jedna drugoj ubile dosadu i bilo im je baš zanimljivo. Onda se tu našao Uroš sa nekim njegovim principima i mislim da se Jovana najviše zbog toga udaljila od Maje jer je shvatila da joj ne trebaju tako neke stvari koje radi, kako bi se plasirala loša slika o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li mislite da Uroš Rajačić ima iskrene namere i emocije prema Jovani?

Pa ne mislim to je toliko jasno, ne sviđa mi se njegov stav nekako, a Jovana jeste njegovo godište ali opet je dosta detinjasta i malo se povukla iz te priče jer su ukućani tako svi naleteli na nju a ona ne zna da se odbrani na pravi način. On se njoj jeste dopao po nekoj energiji, ali on njoj nameće neka pravila i ako mu se ne dopada i onda mislim da je okej reći kakve namere imaš prema njoj. Meni je ponižavajuće to što je Maja rekla da je Jovana Urošu samo utešna nagrada i on nikako nije ustao da odbrani to što je rekla a opet mi je to malo previše degutantno. Kao u fazonu utešna nagrada, daj šta daš, to se ne govori jednoj drugarici.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š