AKTUELNO

Promenila seŽ!

U toku je "Premijera vikend specijal". Voditeljke Bojana Lazić i Tijana Prica su razgovarale sa Marijom Šerifović putem video poziva, gde je pevačica otkrila kako se snašla u ulozi majke.

Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje - rekla je Marija, pa je otkrila da li se promenila:
Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je progovorila o nazviu albuma i turneje koja nosi naziv Dolazi ljubav, te da je to nagoveštavalo njeno majčinstvo.

Sada je svima jasno šta znači album i pesma. E sada kreće turneja, i sve što sam zamsilila, sprema se za koncert u Zagrebu - rekla je Marija pa se osvrnula na pobednicu Pesme za Evroviziju:
Pre svega želim da čestitam svima, i finalistima i organizatorima. Moram da kažem da ja gledam kada glasam da je tu najbitinije šta će se svideti evropskoj publici, a to je definitivno Teya Dora koju lično ne poznajem, ali smatram da je ona toliko originalna i moram da kažem devojka koja je pevala bez ijedno falša što je meni za pobedu - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je otkrila da li će voditi sina sa sobom na predstojeću turneju.

Razmišljam se da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim moram da kažem od kada snimam Zvezde Granda ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin. - rekla je Marija pa dodala:
Moram da se zahvalim svima koji su mi slali poruke i podršku koju sam dobila od ljudi. Mnogo mi to znači .

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.