AKTUELNO

Priliku da ponovo bude deo najgledanijeg rijalitija "Zadruga" ima njih sedmoro.

Ove subote neko od regularno izbačenih zadrugara imaće priliku da se ponovo useli u novoizgrađeni gradić nadomak Beograda. Naime, ukupno sedmoro takmičara, koji su napustili Zadrugu, a nisu do sad bili u baražu, boriće se i uz pomoć glasova publike moći će da se vrate u rijaliti "Zadruga".

Foto: Kobra

Mi smo stupili smo u kontakt sa bivšim zadrugarima koji će se ove subote naći u baražu, a oni su za portal Pink.rs otkrili šta milionski auditorijum Televizije Pink može da očekuje od njih ukoliko se baš oni vrate u Belu kuću.

Foto: Pink.rs

Mogu da očekuju smirenu Nenu, tihu, povučenu i u svom svetu. Ništa ne bih promenila, bila bih Nena povučena i tiha kao pred izlazak. S obzirom na to da nisam zdravstveno dobro i da mi je doktor savetovao strogo mirovanje - istakla je Nena Petrović, takmičarka koja je poslednja napustila Belu kuću.

Jedna od takmičarki koja je najavila korenite promene ukoliko se vrati jeste Sanja Jakšić.

Pa svašta bih promenila, bila bih u drugačijoj situaciji, imala bih budžet, tako da ne bih morala da se šlihtam nikome za hranu i cigare. Spremala bih hranu, ne bih ćutala nikome, ne bih bila mirna kao što sam bila, a pokazala bih zube određenim osobama koje su to zaslužile... Mogu da očekuju mnogo kulinarskih recepata, mogu da očekuju odgovor na svaku provokaciju, ali i moju provokaciju upućenu određenim osobama - misteriozna je bila Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrudio bih se da budem aktivniji i da pokažem i svoj smisao za humor, kakav sam i u prirodi, ali u kući je to zaista bilo teško. Verujem da bih poštovao neke ljude, kao što jesam, i da bih bio drugačiji sa nekima od njih. Recimo sa Slobom, jer tek kada sam izašao video sam da me je ogovarao i da je zaista bio ljubomoran, a meni je pričao drugu priču. Napolju sam video zaista kako stoje stvari, to se može reći i za Matoru. Verujem da bih najviše promenio taj odnos sa njima, a što se tiče konkretno sebe, ne znam ništa da radim na silu, u svakom trenutku radim ono što osećam i kako se osećam - rekao je Nikola Arsić.

Foto: Pink.rs

I dok neki smatraju da bi druga prilika mogla da im doprinese boljem imidžu, Anđela Veštica, kojoj bi ovo bio treći ulazak, smatra da ona nije taj rijaliti igrač koji je sada neophodan ovom šou programu.

Mislim da se ja neću vratiti u rijaliti, jer, iskreno, ima onih koji su u baražu a imaju zanimljiviju priču od mene u rijalitiju. Ne mislim da su ovako zanimljiviji, nego mogu više da pruže šou programu i potrebniji su za rijaliti. Ja imam puno posla i iskreno, ne bih se u ovom trenutku vraćala - rekla je Anđela.

Foto: E-Stock/Kobra

Prvi put sam shvatio sve ozbiljno, bio sam previše svestan da su kamere tu non-stop, bio sam u grču. Kada bih se vratio u rijaliti, pokušao bih to da izbacim iz glave i kolko je moguće da sve okrenem na sprdnju. Ipak, poznavajući sebe, mislim da bih bio isti u takvim uslovima. Dosta pozitivnih komentara sam dobio po izlasku, tako da bih zadržao tu etiketu dobrog, finog i kulturnog momka - kroz smeh nam je rekao Jovan Mijalković.

Foto: Pink.rs

Iskreno, gledaoci mogu da očekuju drastičnu promenu, neću da budem ono što sam bila. Ovaj put bih ušla kao mnogo jača i smirenija osoba, ne bih sebi dozvolila neke stvari kao u početku. Ovaj put bih birala prave ljude. Ako uđem ponovo u Belu kuću, nadam se dužem boravku - iskrena je bila Mina Vrbaški.

Foto: Pink.rs

Kada bih se vratila, bilo bi sve drugačije. Posto sam već bila i znam kako je unutra. Ne bih bila ćutljiva, učestvovala bih za stolom. I narod bi mogao da upozna još mojih osobina - rekla je Anđela Lazić.

Foto: Pink.rs

Ko će se od bivših zadrugara vratiti u Belu kuću i kako će na to reagovati oni koji su već u rijalitiju, ostaje da vidimo, a sve to uzavisi od vaših glasova, zato glasajte za svoje favorite.

Autor: J. V.

#Baraž

#Rijaliti Zadruga

'