AKTUELNO

Sa suzama u očima svi se opraštaju od legendarnog glumca.

Vest o smrti glumca Nebojše Glogovca potresla je region ovog jutra. On je preminuo posle kratke i teške bolestu u 49. godini, ostavivši za sabom troje dece, sinove Miloša i Gavrila, koje je dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, kao i šesnaestomesečnu ćerku Sunčicu koju je dobio sa Milicom Šćepanović.

Foto: Tanjug

Legendarni glumac, koji će ostati upamćen po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, saznao je tek nedavno da boluje od teške bolesti.

On je 24. januara ove godine hitno primljen u bolnicu i smešten na Institut za onkologiju, gde je proveo nekoliko dana, a sinoć je preminuo na pulmologiji Kliničkog centra Srbije, gde je zbog pogoršanog zdravtsvenog stanja primljen pre dva dana.

Koliko je javnost potresena ovom vešću govori i prizor koji se može videti ispred njegove zgrade na Dorćolu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, nepoznata devojka došetala je danas oko podne do glumčevog motora i sa suzama u očima u tišini spustila belu ružu na njega, da bi odmah zatim otišla odatle.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ona nije jedina koja se na ovaj način oprostila od Glogovca – i jedan od komšija ostavio je na ulazu u zgradu ružu i na taj način odao počast glumcu koji je prebrzo otišao u legendu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nedugo posle toga još jedna nepoznata žena došla je sa žutom ružom u ruci, spustila je na ulazu u zgradu, zastala na nekoliko sekundi, još u neverici i otišla svojim putem pognute glave.

Foto: Pink.rs

Autor: N. V./ V. T.

#Nebojša Glogovac

#Smrt

#glumac

'