AKTUELNO

Voditeljka Nikolina Pišek se oglasila i prokomentarisala natpise da se sa bivšim svekrom Mišom Grofom tuži oko nekretnine u Zagrebu.

Nikolina je, naime, ona je objavila kadrove "pametne" vile koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a Miša je više puta isticao da ona na nju ne polaže prava, te da je u toku sudski postupak.

Ne želim da komentarišem dotičnog gospodina. Želim mu da živi život najbolje što može. Sa njim ne vodim nikakav spor. Čovek izmišlja sporove za koje nema pravne osnove - bila je kratka Nikolina Pišek za "Informer".

Foto: Instagram.com

Hrvatska voditeljka, navodno, nije uspela da proda luksuznu nekretninu od 420 m² za koju je tražila 1.700.000 evra, te se dala u potragu za podstanarom dubokog džepa. Inače, ranije se oglasio i Miša Grof, koji, kako kaže, sa Nikolinom nije u kontaktu od sahrane sina.

- Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava - rekao je tada Miša Grof za "Informer". 

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Autor: pink.rs