AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Bojana Pavlović dobila je reč kako bi otkriča šta joj je Anđela Šparavalo pričala o odnosu sa svojim roditeljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi govre da Anđela nema empatiju prema roditeljima, a ona jeste na neki način vezana za nji, ali se oni nisu adekvatno brinuli o njoj. Ona se više brinula o bratu nego oni. Ona je meni pričala da je njena majka njoj novcem kupovala ljubav i da je ona ovde govorila da je idiličan odnos imala sa roditeljima kako se istina ne bi videla. Anđela se plaši istine, ne želi da se priča o tome šta je ona sve doživljavala. Ona meni govori da želi da otkrije sve. Rekla mi je da je uhvatila kako se dopisuje s drugim muškarcem - rekla je Bojana.
Ne, nije varala tatu. Ona je frizerka i dopisivala se, a ja sam je pitala zbog čega su joj poruke zaključane, pa sam videla poruke s nekom mušterijom, za koje sam pitala zbog čega joj se pitala zbog čega joj je napisao:''Saki, može li termin tad i tad'' - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je rekla da ju je otac degradirao da radi sve loše - kazala je Bojana.
On je meni govorio da je sve katastrofa, da ja ne mogu ništa. Bratu je mnogo teško, jako je asocijalan. Igra igrice po ceo dan, drugari iz škole ga muče stalno. Neke stvari oni ne znaju. Jako mi je teško da pričam sve ovo, mnogo mi je teško - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela ne želi da otkrije sve, ali su se njeni roditelji fokusirali na pare. Oni su to zanemarivanje ''prali'' novcem, kako se oni ne bi osetili zapostavljeno. Ona ovo sad priča jer je nju majka degradirala time što je rekla da sve laže. Njena majke je u strahu da Anđela ne kaže sve do kraja - dodala je Bojana.
Da li je tvoj brat rekao sve što mu se dešava? - upitao je Đedović.
Nije, on se plaši. Strahuje od njihovog stava, oni nas nikada nisu udarili - kazala je Anđela.
Da li su se nekad roditelji tukli? - upitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađe su bile žestoke, ali bez tuče. Majka je želela da ode, jer su imali turbulentan odnos. Oni su se stalno svađali, ljubomorisali su jedno drugom. Svašta se dešavalo, ujak je pretio baki stalno da će se ubiti. Moja majka je sve i svašta prošla. Veliki teret je imala na sebi Problem je ako ja želim s mamom da idem sama sa mamom, tata nije dao - kazala je Anđela.
Je l' si nekad rekla mami da je tvoj brat imao prebleme u školi? - upitala je Milena.
Jesam. Kad treba da se priča, ne desi se razgovor. Tata nema živaca. Kad izgubi živce, onda mu se brat i ja ne obraćamo - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu. 

Autor: S.Z.