AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje bilo je upućeno Bojani Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Anđela tvoje ogledalo? Tvoja devojka je napolju pokazala da je razuzdana, pričala je o noktima, a ne o gradivu. S kim si takav si - glasilo je pitanje. .
Rekla sam da ona nikada ne bi bila moj izbor napolju. Ovde su me neke okolnosti s njom povezale. Ona je meni ovde navukla neke degenerike od učesnika na vrat. Takav tip devojke moj izbor nikad ne bi bio - kazala je Bojana.
Ona sad hoće da kaže da je njena devojka bila promiskuitetna - dodao je Anđelo.
Ja sam neko ko je stao uz nju. Ne volim neke stvari koje ona radi. Dala sam joj priliku da me uveri da nije takva, ali nije to pokazala. Da li namerno radi nešto, ili zbog rijalitija, ali ja to ne volim - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde nisam ni sa kim bila osim sa Lukom, ja nisam ovde imala nekoliko muškaraca - rekla je Anđela.
Nemoj da krenem hronološki od toga šta se dešavalo. Aca Kockar, Bukilić, Majčica, pa onda i odjednom tvrdnja pojedinaca da ti se sviđa Ša?! - kazala je Bojana.
Meni je smetalo i sve što je radila sa Sarom i Stefani, pričala je da je Teodoru poljubila, pa sam ja to sve prećutala - kazala je Anđela.
Devojko, tebi je i Miljana smetala, jer mi je u krilo sela - istakla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Miljana ima da sedi njoj u krilu? Bojana je meni kriva, a ne neka druga devojka. Da sam radila ovde neke katastrofalne stvari i izmišljala za nju, to da, ali nisam menjala muškarce - kazala je Anđela.
Ona se za*ebava, nastavlja samo da se sprda sa situacijom - rekla je Bojana.
Anđela sme da radi šta želi, jer je Bojana nije imenovala za devojku. Priča kako ima devojku napolju, ponižava je i vređa stalno - kazala je Miljana.
Devojko, tebi je kuća puna polju živih ljudi, a ti se za*ebaš?! Baba ti je jedva živa, a majku ti vukljaju po lekarima - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako iko zna kako se ja osećam? Moj otac govori stvari koje nisu normalne. On govori da bi više voleo da sam nekom naudila, nego da budem sa ženom. Ja sam živela od malih nogu isključivo sa bakom. Ona je mene vaspitavala pretežno. Oni su se posle odselili, a ja sam živela s bakom - kazala je Anđela.
Koliko godina si imala kad si živela s bakom i odvojila se od roditelja? - upitala je Žana.
S četrnaest godina. Oni su bili zauzeti poslom tada, a nismo ni imali vremena da pričamo o nekim ozbiljnim temama. Šta ja loše radim ako se meni sviđa žena? Možda im je čudno, ali da se oni mene odriču, ja to ne mogu da verujem. Ako oni vide da imam ovoliki pritisak učesnika, ja bih na na njihovom mestu stala iza toga što je moja odluka - kazala je Anđela.
Analizirala sam celu sitaciju. Mislim da Anđela laže sve, a da se nje njena porodica nije odrekla. Anđela je lagala da joj je ujak narkoman, da je deda šlogiran, da je iz Sarajeva, lagala je sve. Bojana je navlači na sve to da laže. Bojana ne zna šta znači imati porodicu. Nikakvu empatiju nema prema njoj. Bojani odgovara da se igra s bolesnom devojkom, ja je smatram bolesnom. Skače i histeriše i kako bi se Bojani dodvoravala ona laže kako su je roditelji mučili. Bojana aludira da je njena porodica najgora, to je najveće zlo koje je zakoračilo u Belu kuću. Užasna je prema Anđeli, najgora je, ne sme da je prizna za devojku, govori kako ne zna da li će napolju biti sa njom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu. 

Autor: S.Z.