AKTUELNO

Brutalna glasovna izjava Ane Nikolić za naš portal prepričavaće se danima!

Jedna od udarnih tema danas u domaćim medijima jeste ponovni rat bivšeg poznatog bračnog para, pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, a nakon što je ona na svom profilu na Instagramu obelodanila njihovu skandaloznu prepisku zbog koje se svi pitaju šta se dešava sa starateljstvom nad njhovom ćerkom, mi smo je kontaktirali. Naime, kako Ana ističe za Pink.rs, sudskom presudom, koju je i priložila našoj redakciji, starateljstvo je pripalo njoj, a ona nije štedela reči na račun Raste s kojim je opet u klinču oko deteta, kao i neraščišćenih računa iz prošlosti.

Foto: Pink.rs

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - kaže pevačica za naš portal i dodaje:

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, E-Stock/Miloš Rafailović

Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan. Danas je divan dan, imam baš takvu novu pesmu! Tema je starateljstvo. Ako se ovakvima kao što je Rasta da starateljstvo, onda treba da nestanemo svi. Putin neka baci atomsku bombu, ovo nije normalno. Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad detetom, a materijalno izvolte! Baš bih volela ko će da mi dete uzme, od danas neka me smatraju najvećim naprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude, a zamislite šta sam samo spremna za svoje dete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka - poručila je Ana ekskluzivno za Pink.rs, a priložila je i presudu po kojoj ona kao majka samostalno vrši roditeljsko pravo, a prebivalište deteta je na adresi majke.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić, nakon sukoba koji je imala sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom i poruka koje je javno objavila, izbačena je iz svih grupa koja se tiču ćerke i predškolske ustanove koju pohađa. Naime, pevačica i reper su se rano jutros sukobili, a u poruka koje su razmenili desila se i pokoja psovka, ali je pomenut i Centar za socijalni rad. Nakon svega, Anu su izbacili iz svih grupa za predškolsko koje pohađa njena naslednica. Ona je objavila to na Instagramu i napisala: "Strašno". Nakon toga je saopštila da dete neće slati u školu.

U nastavku poslušajte originalnu glasovnu poruku koju je Ana Nikolić uputila našoj redakciji:

Autor: M. K. ; D. T.