AKTUELNO

Ana Nikolić i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta već godinama su u turbulentnom odnosu, a sada je po svemu sudeći ponovo došlo do kulminacije.

Ana je odlučila da se javno oglasi povodom odnosa sa bivšim mužem i otkrila da je rešila da presavije tabak, a kao po običaju, pale su i teške reči.

Po svemu sudeći do pomirenja u skorije vreme neće doći, a Ana je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu novu skandaloznu prepisku na kojoj se vidi kako se međusobno vređaju i prete jedno drugom, a reper je pevačici čak rekao i da će njihovu ćerku Taru sledeći put moći da vidi u centeu za socijalni rad.

- Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - bio je iskren njen bivši suprug, a preneo je "Hello", što je Anu verovatno izbacilo iz takta, pa je rešila da na Rastin račun iznes niz žestokih optužbi.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Nikolićeva se prošle godine žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

Autor: Pink.rs