AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić rešila je da dovede svoju figuru do željenog izgleda, te se posvetila treninzima i zdravoj ishrani.

Ona je sada pokazala na Instagramu jedan deo njenog treninga, ali i kako izgleda u helankama i topu za treniranje.Jovana se u jednom trenutku spustila, pa je tako njen dekolte bio u prvom planu, a zatim se okrenula i pokazala zadnjicu.

- Komandant je spreman. Ako hoćeš da budeš komandant, prvo moraš da budeš najsposobniji vojnik u grupi - napisala je ona u opisu.

Inače, Jovana Jeremić je nedavno odlučila i da promeni svoj režim ishrane i da se posveti zdravijem načinu života. Doručak koji je podelila na društvenim mrežama jasno pokazuje njen novi pristup ishrani, koji uključuje svežu salatu, domaći hleb, jogurt i limun. Ova promena takođe podrazumeva i usklađivanje ishrane sa partnerom, Draganom Stankovićem.

Jovana je istakla da je njen Dragan "kralj hleba" i da je zapravo "muška Jovana Jeremić". Ovo ne samo da otkriva njihovu sličnost u pristupu ishrani, već i njihovu posvećenost zdravom načinu života. Par se trudi da živi zdravo i da jedu sličnu ili istu hranu, što dodatno potvrđuje njihovo partnerstvo u održavanju zdravih navika.

Autor: Pink.rs